به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از مشهد، محمدرضا مردانی در هشتمین اجلاس سراسری مسئول اساتید دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی با محور «جهاد تبیین» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت: عرصه جهاد تبیین بسیار وسیع و برای همگان باز است، اما استادان انقلابی و بسیجی که صاحب بصیرت و صاحب علم و تخصص هستند، باید پرچمدار و پیشقراوول عرصه جهاد تبیین باشد. هستند.
وی با بیان اینکه یکی از اصلیترین ملزومات پیشرفت نظام جمهوری اسلامی، اعتماد به نفس مردم و نخبگان است، ادامه داد: از مقدمات ایجاد و حفظ این حس اعتماد به نفس و روحیه «ما میتوانیم»، تبیین است.
سازمان بسیج اساتید بیان کرد: مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین رئیس جمهور در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی ارتش اعلام کردند که جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است.
مردانی، جهاد تبیین را از اصول شکل گیری و استمرار نهضت پویا و اصیل تشیع دانست و گفت: اگر حضرت زینب سلامالله علیها و امام سجاد علیهالسلام از واقعه کربلا مجاهدانه بیرق تبیین و روشنگری را برنمیافراشتند، شاید حماسه مدهای بینظیر عاشورا در همان خاک باشد. و محجور میماند.
وی با بیان اینکه صحبت از جهاد تبیین، تمهیدات، انحاء و عرصههای آن مبحث است، در تقویت اساتید برای حضور در عرصه جهاد تبیین پیشنهاد کرد: برای ایجاد این مهم تبیین در میانمدت و بلندمدت دشمن از جنگ روایتها بسیار زیاد است، که چرا. دشمن با نفوذ سیاسی در ایران، تخریب روحیه مردم و نخبگان در برابر غرب، تضعیف روحیه کار و نوآوری، تخریب اقتصاد کشور، حذف ایران به عنوان رقیب تمدنی جستجوی تلاشهای دارد.
سازمان رئیس بسیج اساتید افزود: استادان دانشگاه میتوانند نقش مثبتی از استادان انقلابی در تحولات علمی، سیاسی و اجتماعی تاریخ انقلاب اسلامی را تبیین و به همگان معرفی کنند.
لزوم تبیین پیشرفتهای کمنظیر ایران در گسترش عدالت
مردانی تشریح کرد: شرکت در تحولات اقتصادی و اجتماعی در اجرای گام دوم انقلاب اسلامی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی، بررسی نقش ابزارها و فناوری های جدید در میادین نبرد شناختی و تبیین خداعه های نوین رسانه های علمی. برای هدایت افکار عمومی و کاهش پشتوانه مردمی نظام جمهوری اسلامی و تبیین سازهای گفتمان «نگاه به داخل و اقتدار» در مقابل گفتمان «نگاه به بیرون وش» از دیگر چیزهایی است که استادان انقلابی میتوانند در آن نقشآفرینی کنند.
ویریح کرد: همچنین تبیین پیشرفتهای کمنظیر ایران در گسترش عدالت، بهبود شاخصهای بهداشت و درمان و بیان پیشرفتهای ایران در عرصههای علمی، و معرفی و تشریح تجهیزات و تجهیزات موجود در کشور در حکمرانی مطلوب و مجاهدانه برای کمک به دولت در شاخصهای استاندارد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور از دیگر زمینه های موجود برای حضور و فعالیت استادان در عرصه جهاد.
رئیس سازمان بسیج اساتید با بیان اینکه امروز دشمنان زبون میهن اسلامی از شدت درمان از حربههای کثیفی علیه پایههای ایدئولوژیک نظام جمهوری اسلامی استفاده میکنند، گفت: این دشمن یک زن بدنم را که بازیگری درجه چندم را به عنوان منتخب خود برمیگزینند، میگویند. هم برای بازی در فیلمی که در همان جشنواره و از دید بینندگان لایک و سکولار همان جشنواره ضعیفترین در حالی که تفاوت فاحش بین انتخاب بینندگان عادی آن جشنواره و انتخاب داوران و برگزاری جشنواره وجو.
مردانی کرد: این تفاوت از آنجا میشود که بینندگان عادی، آن فیلم را به عنوان یک فیلم نگاه کردهاند، اما نگاه پشت پرده جشنواره به این فیلم نگاه به یک ابزار در جنگ شناختی و تمدنی بوده است.
ویریح کرد: وظیفه بسیج اساتید در جبهه جهاد تبیین به عنوان نهضتی که دارای خیل بیبدیلی از متخصصان در عرصه علم، رسانه و هنر بوده است، بسیار خطیر است و به میزان استعداد و این حجم از تخصص، دغدغه مندی و اراده از توقع وجود دارد. ه مسیر را برای ورود استادان انقلابی به عرصههای مورد نیاز جمهوری اسلامی از جمله آوردگاه جهاد تب.
انتهای پیام / ۴۰۷۸ /