3321 زهرا مالک منتخب عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با بیانات مقام معظم رهبری در خودکفایی در محصولات کشاورزی و دامی اظهار کرد: دانههای غلات که بهعنوان دانههای غنی از نشاسته شناخته میشوند، میشوند از نظر ساختار فیزیکی و شیمیایی شیمیایی. کاملاً متفاوت از متفاوت و به همین دلیل از درجات متفاوت تشخیصپذیری در نشخوار و تک معدهایها بوده است و جو و ذات مهمترین دانههای غلات مصرف دام و آبزیان در ایران هستند.
وی افزود: این دانهها به لحاظ ماتریکس پرورشی – نشاندادهای از ساختار مقاومت در مقابل آنزیمهای هاضم به همین دلیل در طول مطالعات و کاربرد علوم تغذیه دام تلاش برای تغییر در این ساختار با استفاده از رو. در روشهای پخت دانههای تبدیل شده در مقابل منابع حرارتی در زمانهای مختلف قرار گرفته که این عمل با متلاشی کردن ماتریکس پرورشی –نشاستهای باعث افزایش ظرفیت ژلاتینه میشود و در نتیجه افزایش آن در واحد زمان میشود.
بیشتر بخوانید:
مایشگاهی برای خدمت به طرحهای پژوهشی و علمی
محصول گل محمدی دانشگاه آزاد زیررهبینهای خارجی
ایجاد بستری بومی، امن و پذیرنده برای تحلیل علمی دادهها
ماشین آلات تولید مس در انتظار سرمایه گذار
طرح ایدهپرداز خوراک دام میکونایز فلیک در اولین نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی کرد: در روش نوین پخت، افزودن، حرارتی و گرمی دانهها با محیط تسریع فرآیند پخت و نگاه به آلایندهسازی به لحاظ پسماندها، شرایطی ایجاد میشود که در آن دانهها ایجاد شود. نوشته شده و به نظر هضم آنزیمی میکروبی بهویژه در نویسندگان پس از شکمبه افزایش یافته و کاهش ش ر.
مالک بیان کرد: بر اساس دادههای منتشر شده و اطلاعات به دستآمده از انجام آزمایشهای صورتگرفته در پایلوت خط میکرویز فلیک توسط دانشگاه فردوسی مشهد که در مجموعه شرکتهای رهاورد مستقر بوده، افزایش یافته است برای مادهی خشک خوراکی خام و ناشتا به میزان ۲۰، ۲۲ درصد. و 35 درصد گزارش شده است که بر این اساس پیش بینی کاهش 33 درصدی در مصرف مواد مغذی را دارد.
وی ادامه داد: بر این اساس افزایش حداقل ۱۴ درصدی بازدهی در ارتباط با تولید روزانه شیر و یا ااا بهعنوان نمونه در صورت تولید روزانه یک رأس گاو بهطور متوسط 36 شیر تولید شیر باشد. (حدود 40 متر). به عبارت دیگر بر افزایش در بازدهی ۱۴ درصد و افزایش خوراکپذیری ماده خشک خوراک، حداقل ۲۰ درصد
استاد حق التدریس دانشگاه آزاد اسلامی بردسکن گفت: در توسعهیافته از دانههای فراوریشده به روش حرارتی، حرارتی واحدی بهطور خودکار متداول در خوراکور و آبزیان نیز استفاده میشود. با عنایت به وابستگی شدید این صنعت به دانههای تولیدی (بهویژه ذرت) و بر اساس مطالعات انجامشده به نظر میرسد که این دانهها را در جیره روزانه پرندگان و آبزیانها نیز افزایش دهند، تولید و کاهش تولید دانههای غلات خواهد بود. بنا به اظهار متخصصان صنعت آبزیپروری از غلات فراوریشده حرارتی، رطوبتی و نوری انقلابی در.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، آثار، فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد و ایجاد کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای ایجاد دانشجویان در زمینههای مختلف. در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شک
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام هشتم (ره) تهران و بخشی از فعالیت های ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، برگزار می شود. ، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و … عرضه خواهد شد.
انتهای پیام / ۴۱۲۱/۴۰۶۲ /