با توجه به رنگ ، ارزش روغن ها را در مواد غذایی تشخیص دهید!


خوردن حداقل یک وعده میوه سبز و یک وعده میوه سبز روزانه یکی از توصیه های وزارت بهداشت کانادا است. اما چرا چنین پیشنهادی ویژه؟ آیا رنگ غذا می تواند به کیفیت و ارزش غذای آنها مرتبط باشد؟

به گزارش اخبار استانی ، تاریخ ایران استپ هال نوشت: “به طور کلی باید در نظر گرفت که تمام غذاهایی که رنگ یکسانی دارند ، باید دارای خصوصیات یکسانی باشند.” از نظر تغذیه ای ، شکستن شیر مادر به اندازه گندم کامل ، پاستا یا نان با ماکارونی گندم کامل دشوار است.

با این حال ، بین رنگ میوه ها و سبزیجات و ارزش غذایی آنها رابطه وجود دارد و رنگ این غذاها می تواند اطلاعاتی در مورد ویژگی های آنها ارائه دهد.

مواد شیمیایی گیاهی – عصاره های گیاهی

تمام غذاها شامل ریز مغذی ها (کربوهیدرات ها ، میوه ها و پروتئین ها) و میکروتینرها هستند. شاید شما با میکروب هایی تحت عنوان ویتامین ها و مواد معدنی شناخته شده باشید. علاوه بر این ، غذاهای گیاهی همچنین عناصر گیاهی خاصی مانند مواد شیمیایی گیاهی را در خود جای داده اند.

مواد شیمیایی گیاهی نه تنها برای گیاهان مفید است بلکه نشان داده شده است برای سلامتی انسان نیز مفید است. بیشتر آنها نقش آنتی اکسیدانی قوی ایفا می کنند و در برابر بیماری هایی مانند سرطان ، دژنراسیون و بیماری های قلبی عروقی محافظت می کنند.

رنگ به ما می گوید رنگ غذای ما

به طور کلی ، ما می توانیم مواد شیمیایی گیاهی که مربوط به تشکیل رنگ مواد غذایی هستند را به سه گروه اصلی از جمله کاروتنوئیدها ، کلروفیل و آنتوسیانین ها تقسیم کنیم.

کاروتن

رنگدانه های کاروتنوئیدی برای ما مهم هستند اما نمی توانیم آنها را در بدن خود مقایسه کنیم ، بنابراین به غذای خود وابسته هستیم. آنها در میوه ها و سبزیجات سبز ، زرد و قرمز یافت می شوند.

شواهد علمی نشان می دهد که مصرف کاروتنوئید با خطر کمتری از مشکلات قلبی همراه است. همچنین ، آنتی اکسیدانهای قدرتمندی دارند که از پوست و چشم محافظت می کنند.

از جمله غذاهایی که سرشار از کاروتنوئیدها هستند عبارتند از:

غذای قرمز: گوجه فرنگی ، گیلاس ، گیلاس ، تمشک ، هندوانه و فلفل قرمز

غذای نارنجی: هویج ، پاپایا ، گیلاس ، هلو ، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین

غذای زرد: كنتالوپ ، خربزه ، انبه و سنگ

کلروفیل

غذاهای سرشار از کلروفیل به دلیل رنگ سبز ساده آنها شناخته شده است. آنها اساساً به تأمین اکسیژن بهتر ، تجزیه فلزات سنگین و بهبود جمعیت بهتر باکتریهای سمی کمک می کنند.

بعلاوه ، برخی مطالعات نشان داده اند:

کلروفیل ممکن است خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از عملکرد رادیکال های آزاد کمک کند.

کلروفیل در بسیاری از میوه های سبز مانند چغندر ، اسفناج ، کلم بروکلی ، مارچوبه ، کلم و کنگر فرنگی و همچنین میوه کیوی یافت می شود. این سبزیجات به طور کلی دارای ویتامین K ، اسید فولیک و منیزیم هستند.

علاوه بر این ، بیشتر آنها حاوی کاروتن هستند. این تنها رنگدانه زرد است که در پشت کلروفیل سبز قوی پنهان است.

آنتوسیانین ها

آنتوسیانین ها به دلیل رنگ خام و آبی که در میوه ها و سبزیجات تولید می کنند به راحتی قابل تشخیص هستند. غذاهای سرشار از این مواد سرشار از هویج سبز ، توت سیاه ، هویج و کلم قرمز هستند. با این حال ، برخی از میوه های قرمز مانند سیب نیز سرشار از آنتوسیانین ها هستند.

اثرات آنتی اکسیدانی آنتوسیانین ها در زنان جوان و میانسال با خطر کمتری از حمله قلبی همراه است. مطالعات اپیدمیولوژیکی آن را به مصرف منظم آنتوسیانین مرتبط کرده است:

– خطر کم بیماری قلبی عروقی

– کم خطر دیابت 1

– تأثیر محافظت نورونی را فراهم می کند

– به طور موثر وزن بدن را بدست آورید

– کاهش میزان مرگ و میر

خوردن رنگ – در مورد سبزیجات سفید چیست؟

گیاهان تند به طور کلی محبوب هستند ، با این حال ، آنها همچنین حاوی بسیاری از غذاهای خاص هستند.

نور ، سبك ، سبك و غنی از غنای سرشار از ایندول هستند. سیب و گلابی نیز حاوی کوئرستین و آلیسین زیاد هستند که به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند.

رنگ و محافظت

وقتی صحبت از یک رژیم غذایی سالم و متعادل می شود ، نه تنها باید به رنگ مواد غذایی توجه کنید بلکه به ارزش غذایی هر میوه ، سبزیجات و آزمایش نیز توجه کنید. در واقع ، در گیاهان و میوه های گیاهان گیاهان زیادی وجود دارند که نه تنها از نظر رنگ شناخته می شوند.

در عین حال ، ما نمی توانیم بگوییم که میوه های اصلی بهتر از میوه های بنفشه هستند یا برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی باید فقط به گوشت قرمز تکیه کنیم. با رعایت یک الگوی متفاوت غذا خوردن ، می توانید از غذاهای گیاهی مطمئن شوید.

انتهای پیام

تمامی محتوای منتشر شده در سایت توسط استخراج اخبار روز، اقدام به خبررسانی می نماید، به همین خاطر مسوولیت تمامی محتوای منتشر شده در سایت بر عهده منابع اصلی بوده و اخبار استانی هیچ مسوولیتی در قبال این نوشته از سایت نخواهد داشت.
خروج از نسخه موبایل