رئیس سازمان امور مالی کیشور:
داود منزور گفت: بر اساس مشاهدات کارشناسی و لزوم رعایت انواع مولفه های اقتصادی و اجتماعی از جمله آموزش و آگاهی بخشی، اجرای تدریجی و گام به گام بهترین راه برای اجرای این قانون است.
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، داود منظور، رئیس سازمان امور مالی کشور با بیان اینکه قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان یکی دیگر از طرح های کلان ملی است، گفت: این قانون شامل یک طرح گسترده است. طیفی از فعالان اقتصادی از جمله شرکتهای بزرگ سهامی و فرابورسی شرکتهای دولتی و دستگاههای اجرایی، تولیدکنندگان، واسطهها و خردهفروشان هستند که به این موضوع حساسیت ویژهای نسبت به نحوه اجرای آن دادهاند.
وی با بیان اینکه تجربه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده نشان داده است که اجرای یکباره قانون جدید ممکن است عواقب و آثار مطلوبی را برای اقتصاد نداشته باشد، افزود: از نظر عملیاتی و زیرساخت های ارائه شده، سازمان آمادگی اجرای قانون به طرق مختلف را دارد، اما از نظر اجرای تدریجی و پلکانی بهترین روش اجرای قانون ویترین و سامانه مدیان، این مهم است که تعدیلات مالی قبل از آن نیاز به دانش و آموزش داشته باشند. اجرای قانون
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به پیشنهاد اجرای مرحلهای این قانون در قالب لایحه الحاق 5 تبصره به قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان، به شورای محترم اسلامی ارائه شد. و بلافاصله به تصویب رسید.» وی گفت: این لایحه در شرایطی که مودیان محترم متضرر از عدم تکالیف قانونی نباشند مبنای اجرای این قانون مهم است.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم به منظور ایجاد شفافیت اقتصادی، تاخیر در اجرای این قانون جبران شده و زیرساخت های لازم با دقت و جدیت پیگیری شده است، خاطرنشان کرد: با اجرای قانون شاپ. پایانه ها و سیستم مودیان، شفافیت اقتصادی، عدالت مالی، اعتماد عمومی مردم و پول به سیستم مالی افزایش می یابد و شاهد کاهش فرارهای مالی خواهیم بود.
انتهای پیام/