«بور» عنصری است که به طور طبیعی در سبزیجات با برگ سبز مانند کلم پیچ و اسفناج پیدا می شود. همچنین می توان آن را در غلات، آلو، کشمش، میوه های غیر اسیدی و دانه ها نیز یافت.
به گزارش اخبار استانی، «عصرایران» در ادامه نوشت: رژیم غذایی روزانه یک فرد عادی معمولا دارای ۱.۵ تا ۳ میلیمتر است.
نج منبع غذایی رایج بور در رژیم غذایی روزانه افراد به صورت زیر هستند:
– سیب
– قهوه
– لوبیا خشک
– شیر
– سیب زمینی
بور به کمک بدن میکند تا ویتامینها و مواد معدنی کلیدی را متابولیزه کند. این ترکیب همچنین نقش مهمی در سلامت استخوان دارد و بر سطح استروژن و تستوسترون نیز تأثیر میگذارد.
هر چند بور دارای مزایای فوقالعاده برای سلامتی انسان است، اما هیچ توصیه ای برای اثبات ارزش روزانه برای آن وجود ندارد و بیماری خاصی هم در اثر این شاخص در بدن مشاهده نشده است.
بور و عملکردهای مغزی
مطالعات میشوند که نشان میدهند به احتمال زیاد در عملکردهای مغزی نقش مثبت دارند. برای نمونه پژوهشهای اولیه در دهه ۱۹۹۰ نویدبخش تأثیرگذاری مکملهای دارویی محتوی بور بوده است.
مثلاً بر اساس مطالعات مربوط به سال 1994 منتشر شد که در مجله Health Environmental Perspectives، افرادی که 3.25 میلی گرم بور به رژیم غذایی خود اضافه کردند نسبت به افرادی که سطح بور پایینی داشتند، در حافظه و سطح هماهنگی چشمها با دستان بسیار قوی تر بودند.
با این حال، چنینهای علمی دلگرمکنندههای ناشی از رونق تحقیقات مرتبط با اثرگذاری و عملکرد برنش. در حال حاضر مطالعات تحقیقاتی در زمینه بررسی های انجام شده بر روی موش های آزمایشی انجام شده است. همه چیز به این نتیجه رسیده است که بور در بسیاری از عملکردهای انسانی نقش تکمیلی و بشدت مثبتی اما باز هم به پژوهشهای بیشتر در این حیطه نیاز دارد.
بور و استخوانها و مفاصل
بور میتوان به قوی نگه داشتنها و بهبود عملکرد آنها تا اندازه زیادی کمک کند. مشخص شده است که این عنصر پر از فایده در افزایش نیمه عمر ویتامین D و استروژن نیز نقش دارد. نیمه عمر است که طول می کشد تا یک ماده به نصف مقدار خود را تجزیه و تحلیل کند. با وجود معلوم به طور دقیق از مکانیسم این عمل مشخص اما بور می تواند از جهات مختلف.
نخست ویتامین D به منظور حفظ سلامت استخوان ترکیبی به شماره میرود زیرا بدن را د. خلسیم خود یک ماده معدنی است که باعث استحکام استخوانها میشود. این در حالی است که بور میتواند با افزایش مدت زمان عملکرد ویتامین در بدن شما به بهبود سلامت اسخ.
با استناد به مقاله منتشر شده در Open Orthopedics ، که سطح ویتامین D پایینی مجله با احتمال بیشتری دارد. این موضوع میکند که این دو ماده از نظر میزان بودن در بدن با هم ارتباط دارند.
استروژن دیگری است که در سلامت استخوانها نقش دارد و آن را تخریب میکند که میتواند باعث ایجاد پوکی شود این وضعیت استخوانها را در هر دو گروه مردان و زنان ضعیف و میکند. با افزایش مدت زمان حضور استروژن در بدن، بور ممکن است به حفظ استخوانهای سالم کمک کند.
چند مکمل بور احتمالی برای مبتلایان به بیمار می شود، شواهد بالینی بیشتر برای برای برای برای برای.
انواع مکمل های حاوی بور از طریق داروخانه های سراسر کشور قابل تهیه هستند. با این حال اگر به بیماری مبتلا هستید، پیش از مصرف با پزشک معالج یا داروساز خود را بررسی کنید. توصیههای تغذیهای بیشتر میتوانند قبل از شروع مصرف مکملها، از طریق منابع غذایی دریافت کنند
یا مکمل های بور بیخطرند؟
وقتی صحبت از مصرف مکملها میشود، زیادهروی همیشه به نتایج نامطلوبی خواهد رسید. مصرف بیش از حد و بدون هماهنگی با پزشک میتواند فیلتراسیون مواد دیگری را که به آنها نیاز دارند را بسازند.
با توجه به جدول غذا و تغذیه آکادمی ملی پزشکی آمریکا، مقدار دوز قابل مصرف از بور بی اساس روزانه
– کودکان ۱ تا ۳ سال: ۳ میلی گرم گرم
– کودکان ۴ تا ۸ سال: ۶ میلی گرم گرم
– کودکان ۹ تا ۱۳ سال: ۱۱ میلی گرم
– نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ سال: ۱۷ میلی گرم
– بزرگسالان ۱۹ سال و بالاتر: ۲۰ میلی گرم
بور برای اکثر مردم است اما زیاد آن را نمیتوان بیخطر کرد. همچنین اطلاعاتی در مورد ایمنی این عنصر برای کودکان کمتر از ۱ سال وجود ندارد. ایمنی آن در بانوان باردار هم مورد مطالعه قرار نگرفته است.
اگر از مکمل های دارویی بور کش استفاده کنید، مصرف مواد غذایی حاوی این ماده مانند آلو، زردآلو خشک یا آووکادو می تواند به افزایش سطح بور در بدن شما کمک کند.
انتهای پیام