اخبار استانی

در شب یلدا هندوانه و آجیل همزمان مصرف نشود

اخبار استانی/ کرمان یکی از اعضای هیات علمی پزشکی دانشگاه کرمان گفت: آجیل یا میوه های شب یلدا را باید یک ساعت و نیم شب خورده و مصرف کرد و به دلیل مشکلات گوارشی، هندوانه و آجیل نباید همزمان مصرف شود.

بهروز طلایی در گفت وگو با اخبار استانی، اظهار کرد: هندوانه یکی از غذاهای شب یلدا است که سرشار از ویتامین های A، B و C است و 90 درصد آن از آب هندوانه تشکیل شده است، بنابراین برای رفع تشنگی بسیار مفید است و به عنوان یک غذای مفید است. نتیجه آب فراوان موجود در این محصول برای پیشگیری و دفع سنگ کلیه به شدت توصیه می شود.

هندوانه منبعی غنی از بتاکاروتن و لیکوپن، آنتی اکسیدان ها و آنتی اکسیدان های طبیعی است که از ابتلا به سرطان در انسان جلوگیری می کند، هندوانه سبک از آسیب پوست جلوگیری می کند، باعث دفع بیشتر و دفع سریع مواد زائد از بدن می شود.

انار میوه ای است که از قدیم به خون زایی معروف بوده است، انار سرشار از ویتامین C است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و خون را تمیز می کند و سرشار از آهن است و در نتیجه باعث افزایش انرژی و خون می شود و در بدن ساخته می شود.

یکی از اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه کرمان گفت: آجیل شب یلدا از نوع پسته، بادام، گردو، فندق است و در برخی نقاط کشور از آجیل به عنوان آجیل شب یلدا استفاده می شود. حاوی سالم ترین میان وعده ها و فیبر بالایی است که در درمان یبوست، چاقی، سرطان های مختلف از جمله سرطان معده و روده بسیار موثر است.

وی افزود: آجیل حاوی E، B، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، ویتامین A و چندین پروتئین دیگر در بدن است که وجود این مواد در بدن باعث افزایش تراکم استخوان و جلوگیری از ریزش مو، چین و چروک پوست، درمان می شود. . افسردگی.” بینایی را تقویت می کند و خستگی و کانال های عضلانی را برطرف می کند.

یکی از اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه کرمان یادآور می شود که شام ​​دیرهنگام با بی خوابی، سوء جذب و سوء هاضمه غذا همراه است که خود باعث ایجاد مشکلات اساسی می شود. بعد از شام شیرینی نخورید، زیرا انرژی و کالری بیشتری وارد بدن می شود. و پیش نیازهای اضافه وزن و چاقی را فراهم می کند.

یکی از اعضای هیأت علمی پزشکی دانشگاه کرمان یادآور شد: دیابتی ها در شب یلدا رژیم غذایی خود را رعایت کنند و از خوردن غذاها، شیرینی ها و میوه هایی که پزشک معالج آنها را ممنوع کرده است خودداری کنند.

دکترای علوم تغذیه خاطرنشان کرد: مصرف زیاد شیرینی، کیک، شکلات، تنقلات، چیپس، پفک و … در شب یلدا مضر است و توصیه نمی شود.

طلایی افزود: مصرف آجیل شور باعث افزایش چربی و فشار خون می شود و باید از انواع خام آن استفاده کرد. مصرف آجیل به دلیل منابع غنی از کالری برای سلامتی انسان مفید است.

یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: یکی از عوارض پرخوری شب یلدا مسمومیت غذایی، اسهال و استفراغ است چرا که بیشتر افراد در مدت زمان کوتاهی چندین غذا را به طور همزمان مصرف می کنند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا