اخبار استانی

ربیعی: «عدم آلایندگی» شرط لازم برای صدور مجوز واحدهای صنعتی است

به گزارش اخبار استانی از البرز؛ پنجشنبه نهم تیرماه و در آستانه گرامیداشت هفته صنعت و معدن، «رامین ربیعی» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر شرط لازم و ضروری عدم آلایندگی در ایجاد ساختمان گفت: بارها سختگیرانه به ما خرده گرفته اند. که شما با صدور مجوز افزایش بارهای صنعتی بر دوش البرز می‌شوید، اما ما معتقدیم و بارها نیز اعلام کرده‌ایم که با رعایت ضوابط زیست‌محیطی افزایش صنایع نه تنها تهدیدی برای البرز نیست که فرصتی برای بالندگی استان است.

عملکرد ربیعی سازمان صمت را خوب ارزیابی کرد و گفت: البرز در ارائه واحدهای رتبه نخست، در تعداد صنعتی های دانش‌بنیان رتبه سوم، در بخش اصناف و تعداد واحدهای صنعتی رتبه ششم و در پیگیری تصمیمات ستادی و رفع مشکلات تولید دو سال متوالی. حائز رتبه دوم و سوم کشوری است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، عملکرد یک دستگاه را به عنوان ملاک مهم ارزیابی یک نهاد یا ارگان اعلام کرد و گفت: به لطف خدا و در نتیجه یک کار تیمی استان البرز در بخش اصناف حائز رتبه پنجم و ششم است، یعنی. از نظر سرمایه گذاری و تعداد کار و همچنین تعداد واحدهای صنعتی در رتبه ششم کشوری را دارا می باشد.

وی با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات نیز البرز رتبه خوبی دارد، گفت: طی سه سال اخیر در واحد ارائه هر واحد تولیدی سال اول را کسب کرده و به رتبه ای نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان در هر سال به صنعت، معدنی و اصناف پرداخت شده است.

او ادامه داد: همچنین دو سال متوالی در ستاد «تسهیل و رفع مشکل تولید» حائز رتبه دوم و سوم کارگروه دریافت می شود و بر اساس آمار ارائه شده از بخش بازرسی این سازمان که وظیفه نظارت و انجام وظایف ستاد را انجام می دهد، ۹۷ درصد است. از مصوبات کارگروه «تسهیل و رفع مشکل تولید» عملیاتی است که نتیجه کار گروهی در استان البرز است.

«رامین ربیعی» در بخشی از سخنانش به وضعیت معادن در البرز اشاره کرد و گفت: البرز ۷۵ معدن دارد که از این تعداد ۵۰ معدن که شن و ماسه هستند، فعال می‌باشند. بنا به محیط زیست محیطی و منابع طبیعیِ استان مجوز همان صادر نشده و کماکان مجوزهای قدیمی مر.

وی همچنین در مورد اصناف استان البرز گفت: از آنجایی که مدیریت اصناف با شورای‌های مربوطه و رسیدگی به وضعیت اتحادیه‌ها نیز با اتاق اصناف استان است، نظارت مستقیم بر این امر اما به عنوان یکی از اعضای کمیسیون نظارت بر حق رای و دبیری آن. کمیسیون نیز با سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز است.

تشریح وضعیت واحدهای صنعتی دانش‌بنیان بخش بعدی سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز بود.

ربیعی با بیان اینکه از اسفندماه گذشته احصاء آمار واحدهای صنعتی دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفت، گفت: از آنجایی که هیچ آمار مستندی از تعداد واحدهای صنعتی دانش‌بنیان لازم نیست در این زمینه انجام شد. با رصد کلیه واحدهای دانش‌بنیان استان البرز و تهران و تطبیق با آمار واحدهای صنعتی در استان البرز محرز شد که اکنون ۱۵۵ واحد دانش بنیان در استان البرز به فعالیت‌هایی می‌پردازند که این تعداد افزایش می‌یابد. مضاف بر اینکه ۷۵ طرح دانش بنیان صنعتی نیز در حال اجراست.

ربیعی با اشاره به جامعیت واحدهای دانش‌بنیان گفت: در سایت معاونت علمی ریاست جمهوری بیش از صد مزیت برای واحدهای دانش‌بنیان اعلام شده ولی دلیل بی توجهی جامعه مورد غفلت قرار گرفته است. در حالی که با اطلاع‌رسانی از مزایا و مشوق‌هایی مانند معافیت‌های مالیاتی و غیره فرشی برای سرمایه‌گذاران و سرمایه‌گذاران، گسترده‌شده است که امید است با آگاهی و اطلاع دقیق مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: بر اساس آخرین آمار، استان البرز در بخش دانش‌بنیان دارای رتبه سوم کشوری است.

رامین ربیعی احیای واحدهای صنعتی و تولیدی راکد را به عنوان یکی از واحدهای صنعتی و تولیدی راکد انجام داد و گفت: در مجموع، البرز 326 واحد راکد داشت که از ابتدای سال 1100 واحد به چرخه تولید می رسد که با سرمایه گذاری یکهزار و 340 میلیارد تومانی صورت می گیرد. هزار نفر زمینه فراهم شد.

سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز همچنین تسریع در اخذ مجوزهای لازم برای واحدهای تولیدی را عاملی در افزایش نیرو در البرز عنوان کرد و گفت: در زمانی نه چندان دور مجوز اخذ مجوز ۴ ماهه می‌کشید اما با حذف کارگروه‌های مربوط به محیط زیست. ایستی که گزینه‌های الزامی در صدور مجوز، صدور مجوز نهایی در دو هفته می‌کشد. همچنین در قسمت اجرای پروانه بهره‌برداری که قبلاً ۵ تا ۶ ماه طول می‌کشید، بین یک هفته تا ۱۰ روز گذشته لازم است انجام شود، کدی که ثبت سفارش نیز ۴۸ ساعت انجام شود.

وی با اشاره به نیاز اشتهارد به کارگرانی که بارها در اخبار و جلسات ممکن اعلام شده است، گفت: بعد از مسافت یکی از مواردی که از عدم مشارکت کارگران در شهرکهای صنعتی اشتهارد است که امید است با پیگیری پیشنهاد ما که قبول البرز نیز باشد. گرفته شده است، میان واحدهای تولیدی صنعتی، مراکز کاریابی در البرز و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌گیرند تا هم افراد جویای کار از طریق اداره کل تعاون، کار و امنیت اجتماعی البرز و کاریابی‌های تحت نظارت آن ساماندهی شوند و هم هزینه ایاب و ذهاب با کار داشته باشند. برنامه ریزی صورت گرفته در این زمینه ساماندهی تا با رفع این مشکل از پتانسیل این شهرک در نهایت به

23

دکمه بازگشت به بالا