روه استانهای خبرگزاری آنا؛ رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی برای تیمهای راهیافته در این رویداد است، ایدههای فناورانه و محصولات دانش بنیانی خود را به بزرگترین صنایع کشور، صندوقهای سرمایهگذاری، شتابهای اختصاصی و صندوق پژوهش و دانشگاه فناوری برای سرمایهگذاری و سرمایهگذاری ارائه میدهند.
بیشتر بخوانید:
رویداد ملی گام دوم ; سرمایهگذاری و حمایت از فناورانه
دانشگاه آزاد آذربایجان غربی با 93 روه در مسیر رویداد گام دوم
دانشگاه آزاد بناب ۲۵ گروه فناور به رویداد گام دوم معرفی کرد
شناسایی ۲۵۹ تیم در ستاد رویداد گام دوم دانشگاه آزاد مازندران
رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران و بخشی از فعالیت های ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم پزشکی برگزار می شود. مهندسی، علوم انسانی و … عرضه خواهد شد.
اوایل آبان ۱۴۰۰ روح الله دهقانی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری مراسم ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط به ۱۴۰۰ به دانشگاه استانی رسید. در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.
خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارشها و گفتوگوهایی از فعالیتهای علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرد که در این شماره گفتوگو با جواد بهارآرا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان را میخوانیم.
جواد بهارآرا در گفت وگو با خبرنگار آنا از شناسایی و معرفی 800 ایده فناورانه در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی خبر داد و گفت: این ایده به سازمان مرکزی تهران نیز منعکس شده و قرار است تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مجموعه مصلای تهران در برخورد با صاحبان صنایع و صاحبان ایدهها و سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی قرار گیرد. به آنچه مورد نیاز است و یا آنچه مورد پسند صاحبان صنایع قرار گیرد، بسته شود.
وی درباره دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در آزاد شعار سال بیان کرد: دانشگاه اسلامی زمستان ۱۴ آغاز به شناسایی حلقههای پژوهشی، ایدهها و موضوعات نوین کرد که در این راستا در خراسان و مشهد ۸۰ هسته پژوهشی جدید شناسایی شدند. و دسته بندی شده است. برای این تعداد پژوهشی یک ساختمان با عنوان مرکز میثاق در نظر گرفته شده و تیم های پژوهشی در آن بهزودی مستقر خواهند شد. در حوزه اقتصاد دانشبنیان نیز اداره دانشبنیان دانشگاه نیز در وضعیت فعلی شرکتهای فناوری که در دانشگاه فعال هستند و به محصول دعوت شدهاند و در حال حاضر زمینههای فعالسازی سریعتر آن یا رساندن محصول به آنها را بررسی میکنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: در سال جاری، جلساتی را دنبال میکنیم که نشستهای مستمر با فعالان حوزههای دانشبنیان و صاحبان صنایع در این راستا با مجموعه گل گهر سیرجان برای ساخت قطعات بهصورت مهندسی معکوس و ریختهگری برگزار میشود. در حال همکاری هستیم. پیگیر فعالسازی در بخش صنایع و معادن سنگان خواف بوده است که با آن انجام میشود و تفاهمه میگیرد.
تولید بیرویه باعث عقیمسازی تولیدات داخلی میشود
بهارآرا با تشریح مخرب موجود در انجام فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: مهم ترین مناطقی که باید به آن توجه شود، کم کاری در بخش های مختلف است. چراکه در بازاری که عمده محصولات تولیدی داخلی بوده اند، نمی توانند در شرایط فعلی تولید کنند. جلوگیری از غیرضروری با آرزوهای ارزان نیز باید صورت بگیرد تا تولیدات داخلی عقیم نشوند. بنابراین در همه صنعتترین عامل تولید بیرویه اصلیبازدارنده داخلی است.
وی اضافه کرد: دومین نمونه در کشور غنی از مواد خام و در واقع خام فروشی است. بنابراین رواد خام وارد صنایع تبدیلی شود تا با ارزشافزوده به فروش برسد که حمایل به امیبات مناسبتر باید بگیرد. باید بخشهای دولتی در صدور مجوزها و کمبوروکراسیهای اداری، حمایتهای لازم را داشته باشند.
بیشتر بخوانید:
زیز تحولی دانشگاه آزاد مشهد با معرفی ۱۶۰ گروه به رویداد ملی گام دوم
انجام ۳ برابری گام و معرفی ۲۲۸ گروه به سامانه رویداد ملی دوم + جدول
حضور دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در رویداد ام دوم با معرفی ۳۷ گروه
بارگذاری ۱۳۲ گروه در سامانه رویداد گام دوم توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد با بررسی بودجههای دولتی به دانشگاه عنوان کرد: دانشگاه دولتی حمایت از بودجههای دولتی میبرد. با بسته شدن بودجههای توجه دولتی به دانشگاه آزاد اسلامی برای حمایت از پژوهشگران و فناوران این داش بنابراین همه حمایت ها با دانشگاه انجام می شود. نیاز است تا در اختصاص بودجه برای دانشگاه آزاد اسلامی توجه لازم صورت گیرد، آنگاه نخبه، پژوهشگران و فناوران این دانشگاه نیز توانایی و تخصص خود را به نحو مطلوبی در تولید کنند. دانش بنیان بهکار خواهند گرفت و کشور میتوانند از آنها استفاده کنند.
بهارآرا مطرح حوزه کرد: طرح هایی که در دانش بنیان رقم خورده معطوف به بودجه اندک خود داش. بنابراین توقع میرود از سوی دولت ردیف بودجه برای وهشگران و نخبگان و فناوران این دانشگاه اختصاص داده می شود.
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم آزاد اسلامی بهمنظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دانشگاهها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتهایی برای اشتغالزایی دانشجویان در دانشگاههای سالگرد راهاندازی میشود. با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه ریزی شده است.
انتهای پیام / ۴۱۲۱/۴۰۶۲ /