اعظم حسنزاده با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه «عصرامید» دانشگاه آزاد اسلامی در مصلای تهران در گفتوگو با خبرنگار این خبرگزاری بیان کرد: فعالیتهای شرکت فناور الماس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در حوزه طراحی، ساخت و تولید انواع گریس خاص و پیچیده صنعتی، فعالیتهای تحقیقاتی را از سال 96 آغاز کردند. فعالیت به این صورت به وجود آمد که برای هلدینگ چینی کار میکرد که گریسهای خاص کشور را میکرد. بنابراین تحقیق در این حوزه آغاز شد.
وی ادامه داد: زمینه تحصیلی مهندسی شیمی است، سال 96 تحقیق در اینباره آغاز شد و در سال 98 کارگشت. با راهاندازی کارگاههای شخصیتهای مختلف از دکتر طهرانچی برای مقامات کشوری از کارگاه بازدید کردند. در واقع کار تولید گریس در پایلوت و کارگاهی را از سال ۹۸ آغاز کرد، کار ما تحقیقات روی انواع گریس خاص و پیچیده تولیدی و اکنون تولید و فروش گریس است.
بیشتر بخوانید:
امضای تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا
همکاری فدراسیون گلف با دانشگاه آزاد اسلامی
راحی نقوش سنتی روی پارچه
شرکت سازنده فناور الماس قوچان اضافه کرد: به دلیل تنوع گریس و کاربردهای فراوانی که این فراورده به شرکت های تولید کننده این محصول مشاوره تولید و فرموله می دهد. زیرا گریس انواع مختلف و متنوعی دارد که هر کدام به معنای خاص باشد و دستگاه مورد نظر با درجه استفاده از دمای فشاری استفاده می شود، مثلاً نفوذ پذیری یک سری از تعیین کننده ها است که نوع گریس را تعیین می کند و باید طراحی و فرموله شود. تولید برسند.
این پژوهشگر بیان کرد: گریسهایی که فرموله کردهاند ازجمله گریسهای دستگاههای بیام حفاری تونل هستند که این دستگاهها روزانه چند گریس مصرف میکنند، در واقع گریسهای خاص بیشترشان میآورند که میتوانند همسازی کنند و هم برسانیم بفروشند.
حسنزاده گفت: گریسها فرموله و تولید میشوند و برای تشخیص به آزمایشگاههای مورد بررسی خریدار ارسال میشوند و اگر مطابقت دارند، میتوانند کاربردی را آزمایش کنند و بعداً اگر مورد استفاده قرار گیرد، استفاده میشود و به فروش میرسد.
وی بیان کرد: طرح تولید فعلی ما در حد 300 کیلو در روز است که با حضور در رویداد عصر امید با جذب سرمایهگذار به دنبال آن هستیم، کارگاهها را به واحد صنعتی بزرگ تبدیل کنیم که کارشهای کوچک تولید و انواع گریس خاص و پیچیده باشد. راکه این موضوع حائز مهم است.
شرکت سازنده فناور الماسچان اظهار داشت: در ایران شرکتهای تولیدکننده، گریسهای عمومی تولید میکنند در حالی که نوع پیچیده این محصول ارزش بیشتری دارد و عموماً وارد میشوند. اگر بتوانیم این محصول را بومیسازی کنیم از خروج مانع میشود.
حسنزاده گفت: با راهاندازی کارگاه موقعیت مکانی برای حداقل 5 نفر به طور مستقیم وجود دارد و بص این نکته قابل ذکر است وقتی همه دنبال طلاها هستند، فردی برنده میشود که بیل میفروشد، اکنون همه بهدنبال راه هستند. اما به این فکر بود که ماشین آلات صنایع مختلف به گریس باید داشته باشد، اگر گریسهای پیچیده جست
به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» بهمنظور معرفی تجهیزات، محصولات، فعالیتها و فعالیتهای حوزهای و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه درمان برای ایجاد نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی. این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم دا ه د ۱۱
انتهای پیام / ۴۱۱۷/۴۰۶۲ /