عمومی

نحوه تحصیل دانش‌آموز استثنایی در دبیرستانهای کاردانش خاص اعلام شد

به گزارش شفاف، حمید طریفی حسینی که یکی از برنامه های اصلی موسسه آموزش فنی و حرفه ای استثنایی است گفت: در سال اول پیش دبستانی و در سال دوم کاردانش استثنایی و یا در همان هنرستان مشمول می شود. .

رئیس مؤسسه آموزش و پرورش استثنایی افزود: آموزش پیش دبستانی سابقه طولانی دارد و این دوره علاوه بر اهداف عملی دروس ریاضی، علوم و فارسی به حرفه آموزی اهمیت زیادی می دهد.

وی گفت: دوره کارشناسی حرفه ای دارای پیشینه آموزشی منحصر به فردی است و هدف کلی آن توسعه مهارت های زندگی روزمره، آموزش کاربردی و مهارت های حرفه ای دانش آموزان با توجه به ویژگی ها و علایق آنان و شامل دروس عمومی.، انتخابی و مهارتی است.

طرفیک با اشاره به اهداف دوره متوسطه پیش حرفه ای گفت: دانش آموزان از جمله اهداف رسیدن به استقلال، سازگاری اجتماعی، فرهنگی، دینی و اخلاقی دانش آموزان، آگاهی شغلی، تحلیل شغلی و آموزش شغلی هستند.

وی افزود: هنرجویان در مقطع ابتدایی حرفه آموزی و کار و فناوری در زمینه های مختلف حرفه ای از جمله صنعت، کشاورزی و خدمات و همچنین تقویت نظم و انضباط، چابکی و هماهنگی بین ارگان های مختلف فعالیت می کنند و تقویت بخش ها و روحیه تیمی . .

وی افزود: در مقطع پیش دبستانی، مهارت ها و علایق شغلی دانش آموزان سنجیده می شود، فرآیند کاریابی آسان می شود و دانش آموزان در دوره دوم حرفه ای دوره متوسطه به مناسب ترین حوزه شایستگی هدایت می شوند.

به گفته معاون وزیر، تعداد دانش‌آموزان در حال تحصیل در ESO 10829 نفر است: «این تعداد دانش‌آموز در 609 کد مدرسه تحصیل می‌کنند و تاکنون 36 کتاب درسی برای دانش‌آموزان و 16 کتاب درسی برای این معلم وجود دارد.

رئیس مؤسسه آموزش‌های استثنایی به تشریح اهداف و دوره‌های آموزش فنی حرفه‌ای پرداخت و گفت: دومین آیین‌نامه آموزش فنی و حرفه‌ای که از سال ۱۳۸۶ به صورت آزمایشی اجرا شد، در سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید و نام حرفه‌آموزی نامگذاری شد. دبیرستان دوم شد. هنرستان ویژه دانش آموزان با نیازهای خاص تغییر یافت.

وی با بیان اینکه در دوره دوم متوسطه به دروس و مهارت های عملی توجه ویژه ای می شود گفت: کسب مهارت های آموزشی عملی، فعالیت های روزمره زندگی، فعالیت های مربوط به تحقق رشد جسمانی و اوقات فراغت، کسب شایستگی در یک زمینه صلاحیت کسب ویژگی های دانش آموزان و مهارت های لازم برای ورود به محیط کار، اهداف ثانویه ESO با دانش آموزان با نیازهای ویژه مطابقت دارد.

به گفته تعریف، 7 هزار و 338 دانش آموز برای دانش آموزان با نیازهای ویژه متوسطه تحصیل می کنند: این تعداد دانش آموز در 427 کد مدرسه تحصیل می کنند و تاکنون 64 کتاب درسی برای دانش آموزان و 15 کتاب برای معلمان وجود دارد. دبیرستان حرفه ای را به پایان رساند.

در زیر دانش آموزان می توانند مهارت های ویژه ای را در 36 زمینه مهارتی در دبیرستان، باغبانی، پوشاک، صنایع چوب، صنایع غذایی، نقاشی ساختمانی، قالی بافی، هنر، امکانات و علوم کامپیوتر بیاموزند. ، Assistant و Support ارائه می شود و دوره هایی که با Simple Assistant شروع می شوند سطح پایین تری دارند.

تعریف یکی از اقدامات گروه آموزش و برنامه ریزی درسی دانش آموزان دبیرستانی با تخصص ویژه در سازمان را تدوین استاندارد کاری با همکاری سازمان های مسئول آموزش حرفه ای از جمله آموزش فنی حرفه ای، آموزش فنی و حرفه ای، صنایع دستی و کشاورزی جهاد ثانیاً حرفه آموزی دانش آموزان دبیرستانی با نیازهای ویژه در آزمون مهارت موسسات متولی آموزش مهارت و اخذ گواهینامه و برخورداری از مزایای گواهینامه، سالانه ضوابط کار مورد نیاز با کمک موسسات آموزش حرفه ای تدوین می شود. .

وی افزود: جشنواره مهارت های دوره متوسطه ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه، نیاز ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه برای شناسایی استعدادها و توانایی های دانش آموزان، احساس معادل بودن با عضوی مفید و سازنده، تشویق دانش آموزان به ارتقای خود مهارت های حرفه ای در بازار کار». آموزش با کیفیت هر ساله انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند جامع آموزش فنی و حرفه آموزی دانش آموزان با نیازهای ویژه بر اساس مستندات فوق تهیه شده است، اظهار داشت: با توجه به اسناد و مدارک فوق، سند جامع آموزش فنی و حرفه ای برای دانش آموزان با نیازهای ویژه تهیه شده است. طی 5 سال 1405، تحولات جهان از نظر تحصیل دانش آموزان با نیازهای ویژه و آموزش دانش آموزان بهره مند از ارتباطات و فناوری اطلاعات باید شرایطی را برای این گروه از دانش آموزان فراهم کند تا حداکثر پوشش آموزشی و طراحی سیستم ها را فراهم کنند. توانایی مشارکت سازمان ها، خانواده ها و جامعه محلی در این زمینه.

دکمه بازگشت به بالا