تجهیز منابع طبیعی ۱۹ استان به شبکه رادیویی دیجیتال

تجهیز منابع طبیعی ۱۹ استان به شبکه رادیویی دیجیتال

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی از تجهیز ۱۹ استان به شبکه رادیویی دیجیتال خبر داد.

به گزارش اخبار استانی حسین میرجبی در نشست خبری که امروز در سازمان منابع طبیعی برگزار شد، اظهار کرد: در کنار حفاظت‌های فیزیکی از سال گذشته تمهیداتی را اندیشیده‌ایم و ابتدایی‌ترین وسایل برای عصر دیجیتال بی‌سیم است که تا امروز ۱۹ استان مجهز به سیستم شبکه رادیویی دیجیتال شده‌اند.

وی اضافه کرد: از اعتبارات سال ۱۴۰۱، ۶۰ دوربین پایش اراضی تا شعاع ۶۰ کیلومتر خریداری کردیم.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی اضافه کرد: سامانه ریسک حریق را راه اندازی کرده‌ایم که با قدرت ۸۰ درصد صحت، ریسک حریق را اطلاع رسانی می‌کند در جلسه ملی مدیریت بحران این سامانه بسیار مورد استقبال قرار گرفت و امیدواریم بتوانیم اعتبارات لازم را برای آن دریافت کنیم 

وی اضافه کرد: در زمینه راه‌اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین جزو اولین دستگاه‌ها بودیم که حدود ۴۵۰۰ گزارش رفع تصرفات غیر مجاز تهیه شد.

میرجبی با بیان اینکه سامانه‌های مختلفی در حوزه منابع طبیعی داریم که آنها را به نحو احسن به کار می‌گیریم گفت: یکی از آنها سامانه کاداستر اراضی ملی است که اطلاعات اراضی ملی در آن بارگذاری شده است علاوه بر آن در سامانه حریق اطلاعات سنواتی حریق را بارگذاری می‌کنیم. در سامانه اطلاعات نده‌های موضوع ماده ۳ نیز حدود ۱۱۰ هزار پرونده را بارگذاری کرده‌ایم.

وی با اشاره به سامانه استعلام معادن اظهار کرد: با بالغ بر ۲۲ استان در این زمینه قرارداد منعقد کرده‌ایم.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی اظهار کرد:۹۹.۳ درصد از اراضی ملی را کاداسر کرده‌ایم.

در ادامه این مراسم حسن وحید – معاون امور آبخیزداری سازمان منابع طبیعی – اظهار کرد: در سال جاری کل اعتبارات مصوب ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود. قرار است ۳۵۹ میلیارد تومان تخصیص داده شود. دیون ما بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان است.

وی تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه باید برای حفظ آب و خاک کمک کند و برای ۲۰ میلیون هکتار مطالعات آبخیزداری کمک کند.

وحید اضافه کرد: تلاش می‌کنیم تعهدات خود را در زمینه آبخیزداری تا پایان سال مالی انجام دهیم.

وی در ادامه گفت: امسال ما به حدود ۷۰ درصد از تعهدات خود برنامه ششم توسعه می‌رسیم و قرار است در طول برنامه هفتم توسعه، عقب ماندگی‌های برنامه ششم را نیز جبران کنیم.

وحید در پایان تصریح کرد: اشکال این است که در حوزه سیاستگذاری، حکمرانی آب را تعریف کردیم یعنی همه داشته‌ها را در بعد آب قرار دادیم این در حالیست که به جای آب باید به مدیریت جامع حوزه آبخیز بپردازیم.

انتهای پیام 

خروج از نسخه موبایل