روغن های ضد لک و لایه بردار با انواع مختلفی در بازار موجود هستند و میتوانند به عنوان یک محصول طبیعی و بدون عوارض جانبی به منظور کاهش لکهای پوستی و لایه برداری پوست مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه، چگونگی استفاده از این روغنها و نحوه انتخاب آنها برای مصرف به صورت مختصر توضیح خواهیم داد.
روغن ضد لک و لایه بردار چیست؟
محصولی طبیعی است که به عنوان یک درمان کمکی برای کاهش لکهای پوستی و لایه برداری پوست مورد استفاده قرار میگیرد. این روغنها معمولاً حاوی مواد مفیدی مانند ویتامین E و فلاونوئیدهای آنتیاکسیدانی هستند که میتوانند به عنوان یک محافظ برای پوست عمل کنند. همچنین، روغنهای ضد لک و لایه بردار قابلیت نفوذ عمیق به پوست را دارند و میتوانند باعث جوانی و سلامت پوست شوند.
چگونه از روغن ضد لک و لایه بردار استفاده کنیم؟
استفاده از روغن ضد لک و لایه بردار بسیار آسان است. برای شروع، میتوانید چند قطره از روغن را در دست گرفته و به آرامی روی پوست صورت خود ماساژ دهید. بهتر است پوست خود را پیش از استفاده از روغن ضد لک و لایه بردار خوب تمیز کرده و خشک کنید. همچنین، میتوانید این روغن را به عنوان یک عامل محافظتی و برای حفظ رطوبت پوست پس از شستشو و استفاده از تونر استفاده کنید. بسته به نوع پوست شما و قیمت روغن مورینگا دکتر بیز و شرایط محیطی، میتوانید از روغن ضد لک و لایه بردار صبح و شب استفاده کنید. در صورت داشتن پوست چرب، بهتر است از روغنهایی با قابلیت جذب سریع و با ترکیبات ضد باکتری استفاده شود.
معمولاً افرادی که با مشکلاتی مانند لکهای پوستی، لایه برداری پوست، پیری پوست و یا با جوشهای پوستی روبهرو هستند، از روغن ضد لک و لایه بردار استفاده میکنند. همچنین، افرادی که دنبال یک محصول طبیعی و بدون عوارض جانبی برای حفظ سلامت پوست خود هستند نیز میتوانند از این نوع روغنها استفاده کنند. معرفی چند روغن : روغن تراپی پوست خیلی وقت است که در بسیاری از نقاط جهان انجام می شود. با این که استفاده از روغن های گیاهی برای درمان بیماری های پوستی یک روش قدیمی است با گذشت زمان انسان ها به این نتیجه رسیدند که استفاده از روغن های گیاهی که از دل طبیعت استخراج شده اند، تاثیر بیشتری از داروهای شیمیایی دارد.
روش روغن تراپی پوست چیست
اشتباه رایجی که اکثر مردم در روغن تراپی پوست دارند، استفاده از یک روش مشخص برای درمان مشکلات پوستی است. باید بپذیریم که بدن هر کسی با فرد دیگر متفاوت است. طبیعی است که روغن تراپی پوست هم باید برای هر فردی، متفاوت از دیگری باشد و نباید نسخه ثابتی برای استفاده از روغن های گیاهی پیچید.
پیش از هر چیزی برای روغن تراپی پوست، باید توسط کارشناسان این حوزه، مشاوره شوید. تمامی مشکلات پوستی شما، باید در نظر گرفته شود و در نهایت، روغن هایی که دقیقا مناسب پوست شما هستند، با روش های خاصی که دارند، به شما تجویز می شوند. این روش یک روش جایگزین درمانی به جای درمان های شیمیایی کم اثر است. افرادی که روغن تراپی پوست را آغاز می کنند، باید صبر و حوصله کافی داشته باشند و طبق دستور مشاور، در ساعات و روزهای تعیین شده، روغن تراپی را انجام دهند تا شاهد اثرات شگفت انگیز این روغن ها باشند.
تاثیر روغن تراپی روی پوست
تنوع روغن های گیاهی بسیار بالاست. تقریبا تمامی افراد می توانند برای درمان بیماری های پوستی خود، از روغن های گیاهی مناسب پوست خود استفاده کنند. البته مهم ترین مورد قبل از استفاده از روغن تراپی، شناسایی علت مشکلات پوستی است. به طور کلی دو نوع مشکلات پوستی داریم. یکی از این مشکلات تنها به دلیل عملکرد نامناسب پوست نسبت به محیط و شرایط دیگر به وجود آمده است و نوع دیگر مشکلات پوستی مربوط به عدم عملکرد مناسب اندام های داخلی و کمبود برخی از ویتامین هاست.
مثلا اگر کسی مشکلات کبدی یا غلظت خون بالایی داشته باشد، بدیهی است که جوش و آکنه پوستی، همراه با لک های قهوه ای روی پوست وی ظاهر می شود. با روغن ارگان خالص بیز نمی توان مشکلات ریشه ای را از بین برد. شما میتوانید در مقاله با پوست خود آشنا شوید. پیش از انجام روغن تراپی پوست باید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا علت مشکلات پوستی خود را بیابید. با روغن تراپی پوست می توان به صورت موضعی مشکلات پوستی را برطرف کرد. اما تا زمانی که مشکلات پوستی ریشه دار هستند، نمی توان کاملا آن ها را از بین برد.
بهترین روغن ها برای روغن تراپی پوست
روغن زیتون: روغن تراپی با روغن زیتون، کمک به پاکسازی پوست می کند. این روغن تمامی چربی های اضافی و سلول های مرده ای که روی پوست قرار دارند را از منافذ پوست خارج می کند و باعث می شود. روغن زیتون می تواند گزینه مناسبی برای پاک کردن آرایش باشد. با این روغن رطوبت رسانی پوست را به طور عمقی انجام می شود. با ، روغن تراپی پوست خود را شروع کرده و به جوانسازی پوست خود کمک کنید.
روغن درخت چای: روغن درخت چای از روغن هایی است که در استرالیا یافت می شود. این روغن از درخت چای بومی این کشور استخراج می شود. خاصیت ضدعفونی و کاهش التهاب های پوستی، از جمله خواص این روغن است. از این روغن می توان برای از بین بردن میکروب های سرماخوردگی هم استفاده کرد.
روغن بابونه: دم کرده گل های بابونه در گذشته به صورت موضعی برای کاهش التهاب های پوستی به کار می رفت. امروزه روغن بابونه، یک پادزهر طبیعی برای انواع اگزما محسوب می شود. افرادی که خارش پوستی دارند و یا از زخم های پوستی خود رنج می برند، می توانند از این روغن شگفت انگیز، برای آبرسانی بهتر پوست خود، استفاده کنند. بابونه قاتل لکه های پوستی است. استفاده از این روغن گیاهی شما را به یک ملکه زیبایی تبدیل می کند.
روغن جوجوبا: افزایش لطافت پوست، کاهش چین و چروک های پوستی، درمان جوش و کاهش التهاب پوستی، از جمله خواص روغن جوجوبا است. از دیگر خواص این روغن شگفت انگیز می توان به رفع تیرگی های پوستی و سفید کننده پوست، رفع ترک های پوستی، رفع شکنندگی ناخن ها و ترمیم پوست لب ها اشاره کرد.
روغن آلوئه ورا: آلوئه ورا به گیاه هزاردرمان مشهور است. با این حال بیشترین استفاده از این گیاه شگفت انگیز، بر روی پوست انجام می گیرد. احتمالا با ژل آلوئه ورا آشنا باشید اما از شنیدن نام روغن آلوئه ورا، تعجب کنید. آلوئه ورا به تنهایی روغن خاصی ندارد اما ژل موجود در برگ های آلوئه ورا زمانی که با یک روغن پایه ترکیب می شود، خواص درمانی مناسبی پیدا می کند. از این رو از روغن آلوئه ورا، برای درمان خشکی پوست، ترک های پوستی، آفتاب سوختگی، کاهش لک ها و جوش های سرسیاه و ترمیم بافت های پوست، استفاده می شود.
روغن ماکادمیا: روغن تراپی پوست با ماکادمیا باعث افزایش انعطاف پذیری پوست می شود. زمانی که از روغن ماکادمیا استفاده می کنید، رطوبت پوست حفظ می شود و خشکی و خارش پوست از بین می رود. سرعت بازسازی سلول های آسیب دیده، با استفاده از روغن ماکادمیا افزایش می یابد به طوری که از این روغن در درمان سوختگی های درجه دو استفاده می شود. روغن ماکادمیا خاصیت الاستیسیته پوست را افزایش می دهد از این رو زنان باردار می توانند با مشورت پزشک خود، از روغن ماکادمیا برای کاهش ترک های پوستی بارداری استفاده کنند.
روغن آووکادو: آووکادو میوه ای با درصد اسید چرب بسیار بالایی است. به همین دلیل برای گرفتن روغن آووکادو کافی است این میوه را تحت پرس قرار دهیم تا روغن های مربوط به آن، استخراج شود. روغن آووکادو در رفع خشکی پوست و ایجاد پوستی نرم و لطیف، موثر است. تیرگی دور چشم نیز، با کمک روغن آووکادو برطرف می شود. آووکادو کلاژن های پوستی را تقویت می کند و مانع از ایجاد چین و چروک های پوستی می شود.
روغن تقویت پوست خشک: زیمالب با توجه به تنوع روغن های گیاهی برای درمان بیماری های پوستی، ترکیبی به نام روغن تقویت پوست خشک تولید کرده است تا افرادی که دارای پوست های شدیدا خشک هستند، با کمک 15 روغن گیاهی که در ترکیبات این محصول وجود دارد، با پوست خشک خود برای همیشه خداحافظی کنند. روغن تقویت پوست خشک، چربی های مورد نیاز پوست را تامین می کند. می توان از این روغن ها به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی استفاده کرد.
روغن تقویت پوست چرب: این محصول که از ترکیب 12 گیاه و دانه روغنی تهیه شده است، یکی از بهترین ترکیبات برای تقویت پوست های چرب است. پوست های چرب، معمولا با کمبود آب زیر پوستی مواجه هستند. این روغن ها، به دلیل سرعت جذب بالایی که دارند، تعادلی بین چربی و آب پوست ایجاد می کنند. معمولا افرادی که پوست چرب دارند، دچار جوش های زیرپوستی می شوند. با کمک این ترکیبات، جوش های زیر پوستی نیز برطرف می شود.
عوارض روغن تراپی پوست
روغن آرگان دکتر بیز ممکن است با پوست شما سازگار نباشد و عوارضی را به همراه داشته باشد. خارش پوستی، داغ شدن پوست و ایجاد حساسیت، از جمله عوارض روغن تراپی نادرست است. همانطور که پیشتر گفته شد، استفاده از روغن ممکن است برای هر پوستی پاسخگو نباشد. برای پیشگیری از این عوارض، قبل از استفاده از روغن های گیاهی، حتما با متخصص پوست صحبت کنید.
روغن آرگان: حاوی مواد غذایی مانند ویتامین E، فلاونوئیدهای آنتیاکسیدانی و اسیدهای چرب ضروری است که بهبود جوانی و سلامت پوست را تسهیل میکند. روغن چای سبز: دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریالی است و میتواند به عنوان یک درمان طبیعی برای لکهای پوستی و لایه برداری پوست عمل کند. روغن رزماری: میتواند به عنوان یک درمان طبیعی برای جوشهای پوستی عمل کند. روغن گل یاس: روغن گل یاس دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد عفونی کننده است و میتواند به عنوان یک درمان طبیعی برای لکهای پوستی و جوشهای پوستی عمل کند.
نتیجه گیری
در نهایت، باید توجه داشته باشید که روغن ضد لک و لایه بردار نباید به تنهایی برای درمان استفاده شود و باید به عنوان یکی از مواد در درمان مشکلات پوستی در نظر گرفته شود. همچنین، قبل از استفاده از هرگونه محصولی برای پوست، بهتر است با پزشک یا متخصص پوست مشورت کنید.