مزایا و معایب کافی شاپ

راهنمای راه اندازی کافی شاپ امروز یک شغل کاملاً خاص و مهیج به شما معرفی می‌کنم، بهترین شغل از لحاظ پیاده کردن ایده‌های ناب و کارآفرینانه، شغل کافی شاپ است. امروزه چنان این حرفه در میان مردم جا باز کرده است که کمتر کافی شاپی پیدا می‌شود که از کمبود درآمد بنالد! همیشه افرادی که کمی خلاقیت و ایده‌های نو را چاشنی کار خود در راه اندازی کافی شاپ می‌کنند از موفقیت بیشتری برخوردارند. کافی شاپ ها در سال‌های اخیر توانسته‌اند جای خود را در فرهنگ عمومی مردم ما باز کنند.

راه اندازی کافی شاپ خیلی هیجان‌انگیز است؛ به‌گونه‌ای که صرف‌نظر از سوددهی مالی، شغل رمانتیک و ماجراجویانه‌ای نیز محسوب می‌شود. درآمد کافی شاپ چقدر است؟ اگر شما هم به فکر راه اندازی کافی شاپ هستید شاید درآمد کافی شاپ جز اولین سوالاتی باشد که ذهن شما را درگیر می‌کند. به همین دلیل ما امروز به سراغ بررسی این سوال آمدیم تا ببینیم که درآمد کافی چقدر است و به چه عواملی بستگی دارد. درآمد کافی شاپ مبنی بر میزان فروش و تنوع محصول است چرا که تنوع محصولات می‌تواند خود موجب افزایش سودآوری کسب و کار شما شود که در بحث سود کافی شاپ به بررسی آن موضوع خواهیم پرداخت.

اما درآمد کافی شاپ وابستگی کامل به میزان فروش شما نیز دارد، بنابراین اگر به دنبال بالا بردن درآمد کافی شاپ خود هستید میتوانید با بالا بردن کیفیت محصولات، تبلیغات و استفاده از محیط دلنشین و زیبا برای کافی شاپ به افزایش فروش خود و بالا بردن درآمد کافی شاپ خود کمک کنید. سود کافی شاپ چقدر است؟ تنوع محصولات در کافی شاپ ها بالاست و این تنوع میتواند حاشیه سودهای مختلفی را در پی داشته باشد، اما به طور کلی حاشیه سود کافی شاپ ها را میتوان بین 12 تا 30 درصد برآورد کرد.

معمولاً حاشیه سودهای حداقلی برای محصولات پایه مانند قهوه اسپرسو و یا قهوه های دمی است که شما میتوانید با ارائه تنوع بالاتر حاشیه سود خود را به حتی بیش از 30 نیز افزایش دهید. یخچال شو کیک از سری انواع محصولات یخچال قنادی است، که در ابعاد 200*150*70 سانتی متر با بالاترین کیفیت به قیمت مناسب در شرکت ما تولید می شود.

راهنمای انتخاب شغل کافی شاپ

سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی کافی شاپ چقدر است؟ سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی کافی شاپ ها به عوامل متعددی بستگی دارد که میتوان موارد ضروری آن را شامل: * رهن و اجاره مغازه برای راه اندازی کافی شاپ * هزینه دکوراسیون داخلی کافی شاپ * هزینه تجهیزات اصلی و لوازم مورد نیاز برای راه اندازی کافی شاپ اگر مغازه برای خودتون باشه که میشه گفت از قسمت بالایی از هزینه های راه اندازی جلو خواهید افتاد

اما در صورتی که به دنبال اجاره مغازه هستید باید یک مغازه با موقعیت مناسب و پاخور خوب برای کافی شاپ در نظر داشته باشید. معمولاً حداقل متراژی که برای کافی شاپ ها در نظر گرفته میشود کمتر از 12 متر نیست چرا که در متراژ کمتر از راه اندازی کافه ها بسیار به صرفه تر است. اما در صورتی که به دنبال فراهم ساختن مکان مناسب برای نشستن های طولانی هستید بهتر است که به سراغ متراژهای بالای 30 متر باشید، در صورت داشتن بالکن برای مغازه می توانید تا حد قابل توجه‌ای استفاده بهینه از فضا داشته باشید.

یکی دیگر از عمده هزینه های راه اندازی کافی شاپ ها، هزینه دکوراسیون است که این موضوع می تواند به سبک دکوراسیون انتخابی شما و متراژ مغازه شما وابسته باشد، اگر ابتدای مسیر کسب و کاری خود هستید و میخواهید با حداقل هزینه کار خود را شروع کنید بهتر است به یک دکوراسیون مینیمال برای کافی شاپ خود اکتفا کنید و پس از پیشرفت شغلی به فکر تغییر دکوراسیون خود و استفاده از سبک های خاص باشید چرا که به هر حال دکوراسیون شما نقش پررنگی در میزان جذب مشتریان شما دارد.

لیست تجهیزات شغل کافی شاپ

لیست محصولات کافی شاپ مراکز تامین تجهیزات و محصولات کافی شاپ نمونه هایمعمولا کافی‌شاپ محیطی است که در آن انواع نوشیدنی‌های سرد، گرم، انواع کیک، دسر، بستنی و… سرو می‌شود. اغلب افراد به‌منظور ملاقات کاری، تفریح، مراسمات مختلف مانند جشن تولد، ولنتاین و… به این مکان می‌روند. سپس در آنجا منو را در اختیار شما قرار می‌دهند تا بامطالعه آن بتوانید از خوراکی‌ها، نوشیدنی‌ها و قیمت‌های آن‌ها مطلع شوید.

مسلما اداره کردن کافی‌شاپ و سرویس‌دهی به همه‌ی مشتریان کار دشواری خواهد بود. به ‌همین منظور قصد داریم در ادامه مشکلات کافی‌شاپ دارای را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با کمک مطالعه این مقاله از بروز مشکلات جلوگیری کنید. پیشنهاد می‌دهیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. > بیشتر بخوانید : مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن بسیار توجه داشته باشید، انتخاب دکور، میز، صندلی، محیط و… بسیار مناسب است.

همچنین باید سعی کنید کارکنانی باادب، خون‌گرم و کار بلد استخدام کنید تا هیچ‌گونه مشکلی ایجاد نشود. مشکلاتی برای اداره کافی‌شاپ وجود دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت و راهکارهایی برای بروز مشکلات به شما ارائه می‌دهیم. این مشکلات شامل موارد زیر می‌شود: > بیشتر بخوانید : * عدم سرویس‌دهی به‌موقع به مشتریان خود یکی از دلایل بروز نارضایتی و ایجاد مشکل در کافی‌شاپ، عدم سرویس‌دهی به‌موقع و معطل ماندن مشتری است.

برای جلوگیری از این مشکل باید کارکنانی بسیار سریع و ماهر را استخدام کنید تا در اسرع وقت، بهترین خدمات را به مشتریان ارائه دهند. به همین منظور باید به نحوه سفارش دهی به مشتریان و ارائه خدمات بسیار توجه کنید. * توجه به مسائل بهداشتی کافه یکی دیگر از مسائلی که باید بسیار به آن توجه داشته باشید، توجه به تمیزی و ظاهر مناسب محیط کافه و وسایل کافه است.

هرچقدر کافی‌شاپ شما تمیزتر باشد و به نکات بهداشتی بیشتر توجه کنید (مخصوصا در زمان بیماری کرونا)، مشتریان بیشتری را جذب خواهید کرد. به‌عبارت‌دیگر برای جلوگیری از بروز مشکل، باید سعی کنید همیشه وسایل مورداستفاده را به‌خوبی شست‌وشو دهید و به چیدمان و تمیزی محیط داخل کافی‌شاپ بسیار رسیدگی کنید. مسلما ارائه منو بسیار مناسب به مشتریان کار دشواری است اما باید بر اساس علایق و سلیقه مشتریان خود منو متنوعی را آماده کنید. انجام این کار و سرو غذاهای بسیار متنوع سبب جلب رضایت مشتریان شما خواهد شد.

بدین منظور شما می‌توانید از طریق شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت یا توسط نظرسنجی، از نظرات مشتریان خود مطلع شوید. * برخورد صحیح با مشتریان ایرادگیر برای جلوگیری از مشکل باید سعی کنید با آرامش و مهربانی پاسخ مشتریان راحت‌طلب و ایرادگیر را بدهید و سعی کنید آن‌ها را راضی نگه دارید. * نحوه سفارش کالاهای موردنیاز خود ممکن است سفارش وسایل و مواد خوراکی برای شما دشوار باشد و سبب ایجاد مشکل شود.

به همین منظور می‌توانید با فروشگاه‌ها، شرکت‌ها و… صحبت کنید و به‌صورت غیرحضوری از آن‌ها خرید کنید. شما می‌توانید در صورت نیاز با برقراری تماس تلفنی و یا به‌صورت آنلاین سفارشات خود را ثبت کنید و در اسرع وقت تحویل بگیرید. * قرار دادن قهوه در محل مناسب باید قهوه را در محیطی دور از گرمای شدید، سرما، نور خورشید و رطوبت قرار دهید تا کیفیت آن پایین نیاید؛ ازآنجایی‌که مصرف قهوه در کافی‌شاپ بالا است باید به‌طور مناسبی آن را نگهداری کنید.

راه‌اندازی کافی‌شاپ یکی از جذاب‌ترین تجارت‌ها در سراسر دنیا است. پس از گذشت چند دهه تعداد کافی کافی‌شاپ‌ها و کافه‌تریا زیاد شده است و همین موضوع سبب ایجاد رقابت بیشتر، در بین آن‌ها شده است. برای اینکه در کار خود موفق باشید باید با روش‌های بازاریابی در کافی‌شاپ به‌خوبی آشنایی داشته باشید. شما می‌توانید با انجام تبلیغات در رسانه‌‌های اجتماعی، چاپ و پخش تراکت، ساختن وب‌سایت مناسب و… می‌توانید مشتریان زیادی جذب کنید.

* دکوراسیون داخلی را تغییر دهید. نخستین چیزی که در بدو ورود نظر مشتری را به خود جلب می‌کند دکوراسیون داخلی کافی‌شاپ است. هرچقدر دکوراسیون و طراحی داخلی زیباتر باشد، مشتری بیشتری را جلب خواهد کرد. از یک تم زیبا برای جذاب شدن کافی‌شاپ استفاده کنید. با توجه به سلیقه مشتری تم‌های کلاسیک، مدرن و سنتی را انتخاب کنید.

* از نورپردازی مناسب استفاده کنید. نور یکی از مهم‌ترین عواملی است که در زیبا شدن محیط کافی‌شاپ تاثیر بسزایی دارد. برای نورپردازی بیشتر می‌توانید از چراغ‌های با طراحی خاص و پرنور استفاده کنید. * سعی کنید به عناصر فنگ‌شویی در چیدمان توجه کنید. یکی از علوم باستانی و فلسفی چین، فنگ‌شویی است که برای ایجاد تاثیرات بسیار مثبت و ایجاد آرامش در محیط از طراحی و دکوراسیون متناسب با محیط استفاده می‌کند.

* بهتر است محصولات باکیفیتی را در اختیار مشتریان خود قرار دهید. یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین عوامل در جذب مشتری، ارائه محصولات باکیفیت و تازه به مشتریان است. به‌عبارت‌دیگر مشتری انتظار ارائه بهترین و باکیفیت‌ترین خوراکی و نوشیدنی را در مقابل پول پرداختی از شما دارد. در صورت عدم توجه و رعایت این مورد مشتریان خود را از دست خواهید داد.

اداره کافی‌شاپ مانند هر چیز دیگری مزایا و معایب بسیاری دارد که در ادامه آن‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد. * دارای درآمد بالا و سود بسیار است. * شغلی به‌روز به شمار می‌آید. * این شغل دردسرهایی مانند نسیه و چک ندارد. * اکثر جوانان از طرفداران کافی‌شاپ هستند. همانگونه که ذکر شد مانند هر شغل دیگری، علاوه بر مزایا، معایبی نیز دارد که شامل موارد زیر می‌شود: * برای راه‌اندازی به تجهیزات و امکانات خاصی نیاز دارد. * باید سرمایه اولیه بالایی داشته باشید. * در هنگام استخدام به افراد متخصص (باریستا) نیاز دارید.

* باید در مکان مناسبی قرار داشته باشد. * برای اخذ مجوز به مدرک تخصصی نیاز دارید. در این مقاله سعی کردیم مشکلات کافی‌شاپ داری را به شما معرفی کنیم و راهکارهای برای جلوگیری از آن‌ها به شما ارائه دادیم. همانگونه که ذکر شد مسلما راه‌اندازی و اداره کافی‌شاپ کار دشواری است و برای جلوگیری از مشکلات و دردسر باید به نکات بسیاری توجه کنید.

از مشکلات احتمالی کافی‌شاپ داری می‌توان خرید خوراکی، مواجه‌شدن با مشتریان سخت‌گیر، توجه بسیار به تمیزی محیط، سرعت عمل بالا و… اشاره کرد. امیدواریم بامطالعه این مقاله نکات موردنیاز خود را کسب کرده باشید.

خروج از نسخه موبایل