تاریخ فلسطین سرشار از مظلومیت مردم این کشور و جنایت صهیونیستها است. نقطه عطف این جنایت به ۱۵ می ۱۹۴۸ باز میگردد روزی که با حمایت بریتانیا جغرافیای فلسطین به رژیم صهیونیستی بخشیده شد و کشور جعلی اسرائیل در این جغرافیا تأسیس شد.
به گزارش اخبار استانی، پایگاه بصیرت در یادداشتی به قلم سید رضی عمادی نوشت: ۱۵ می ۲۰۲۴ مصادف با هفتاد و ششمین سالروز تأسیس رژیم صهیونیستی است که در تقویم فلسطینیها و شمار زیادی از کشورها با عنوان «روز نکبت» نامگذاری شد. هفتاد و ششمین سالروز نکبت در شرایطی فرا رسید که با وجود نسلکشی در غزه، هشدارها درباره فروپاشی رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.
تاریخ فلسطین سرشار از مظلومیت مردم این کشور و جنایت صهیونیستها است. نقطه عطف این جنایت به ۱۵ می ۱۹۴۸ باز میگردد روزی که با حمایت بریتانیا جغرافیای فلسطین به رژیم صهیونیستی بخشیده شد و کشور جعلی اسرائیل در این جغرافیا تأسیس شد. تأسیس رژیم جعلی اسرائیل در خاک فلسطین منجر به اخراج دستهجمعی و آوارگی ۷۰۰ هزار فلسطینی شد. به همین دلیل نیز ۱۵ میبا نام «روز نکبت» نامگذاری شد. در واقع «یوم النکبه» روایت یک تراژدی انسانی است که تخریب بخش اعظمی از بنیانهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و حقوقی فلسطینیها را در پی داشت تا راه برای اعلام موجودیت یک رژیم نامشروع گشوده شود. تخریب بیش از ۶۷۵ شهر و روستا، اشغال مناطق فلسطینی نشین و تبدیل آنها به شهرکهای صهیونیستی، اخراج فلسطینیها، نابودی میراث و آثار هویت ملی فلسطین و جایگزینی نامهای عربی مکانها با نامهای عبری از جمله اقدامات رژیم اشغالگر از سال ۱۹۴۸ تاکنون است. بر اساس بیانیه اداره آمار فلسطین در درگیریهای ۷۶ ساله با رژیم صهیونیستی بیش از ۱۳۴ هزار تن از زمان نکبت ۱۹۴۸ تاکنون در دفاع از حق و حقوق ملت فلسطین به دست صهیونیستها به شهادت رسیدهاند.
نسلکشی در غزه در هفتاد و ششمین سالروز نکبت
رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جنگ علیه غزه را آغاز کرد و با گذشت حدود ۸ ماه از این جنایت بیسابقه هنوز هیچ نشانهای دال بر متوقف شدن جنگ دیده نمیشود. در جریان نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا هفتم مهی ۲۰۲۴ بیش از ۳۵ هزار فلسطینی به شهادت رسیده و حدود ۸۰ هزار نفر مجروح شده و بیش از ۲ میلیون نفر آواره شدهاند. منازل مسکونی، بیمارستانها، مراکز درمانی و بهداشتی، مدارس، زیرساختهای آب و فاضلاب و همچنین اردوگاههای آوارگان در اثر حملات جنگندهها و تانکها و پهپادهای صهیونیستی تخریب شده و از بین رفتهاند. مطابق برخی گزارشهای بینالمللی، بازسازی غزه بیش از ۴۰ سال زمان میبرد.
در هفتاد و ششمین سالروز نکبت صرفاً همراهی و حمایت همهجانبه قدرتهای غربی و به خصوص ایالات متحده آمریکا از رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد، فرقی نمیکند که قربانیان نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه کودکان و زنان و سالخوردگان باشند، بیمارستانها که باید مأمنی برای بیماران باشد به محلی برای جولان تانکها و نظامیان اسرائیلی تبدیل شود، گرسنگی و بیماری در کنار بمبها و موشکها بلای جان صهیونیستها باشد. این حمایت به حدی تلخ بود که حتی خیابانها و دانشگاههای آمریکا به صحنهای کمسابقه برای محکومیت جنایت صهیونیستها، محکومیت سیاست حمایتی آمریکا از این جنایتها و برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین به خصوص مردم غزه تبدیل شد. انزجار از رژیم اشغالگر قدس در هفتاد و ششمین سالروز نکبت در سطح جهانی به بالاترین میزان رسیده و امروز رژیم صهیونیستی، رژیمی شدیداً منفور در جهان است. در حالی که انزجار از رژیم صهیونیستی به بالاترین میزان در سطح جهان رسیده، حمایت از تشکیل کشور مستقل فلسطین و عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل نیز به بالاترین سطح رسیده است. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) با تصویب یک قطعنامه از شورای امنیت خواست تا با نظر مثبت، درخواست تشکیل دولت مستقل فلسطینی را بازنگری کند و فلسطین را به عنوان یکصد و نود چهارمین عضو سازمان ملل به رسمیت بشناسد. پیشنویس این قطعنامه درنهایت با ۱۴۳ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۲۵ رأی ممتنع به تصویب رسید؛ یعنی از میان ۱۹۳ عضو سازمان ملل۱۴۳ کشور به این قطعنامه رأی مثبت دادند.
نکته آخر اینکه رژیم صهیونیستی در هفتاد و ششمین سالروز نکبت در درون اراضی اشغالی شاهد اختلاف و شکاف سیاسی شدید و آشکار است. این رژیم در باتلاقی از شکاف و اختلافات بیسابقه از یک جهت میان اپوزیسیون و کابینه و از جهت دیگر میان خود اعضای ائتلاف کابینه فرو رفته است. این شکاف به حدی بالا و علنی شد که حتی برخی از اعضای کابینه در نشستهای رسمی با هم درگیر شده و یقهگیری کردند. هشدارها درباره فروپاشی رژیم صهیونیستی و ندیدن هشتادمین سالروز نکبت افزایش یافته است.
انتهای پیام