با گوشت گوساله چی درست کنم؟

چه غذا هايی می‌توانيم با گوشت گوساله بپزيم؟ + خرید گوشت بومی محلی

انواع بسيار زيادي غذا وجود دارد كه مي‌توانيم به روش های مختلف با گوشت گوساله بپزيم. اين روش ها مي‌تواند به سبک هاي متفاوتی باشد؛ مثل پخت غذا با گوشت گوساله به سبک ايراني يا ايتاليايي و … در اين مقاله مي‌خواهيم انواع غذا با گوشت گوساله را به انواع روش ها آموزش دهيم كه ابتدا با انواع غذا های ايرانی شروع مي‌كنيم.

اگر اين سوال ذهن شما را درگير كرده است كه چه نوع گوشتی را براي چه نوع غذايی استفاده كنم، شما قطعاً مستعد تبديل شدن به يک آشپز حرفه ای هستيد. البته اين كه كدام قسمت های گوشت براي پخت چه غذايی استفاده می‌شود هم باز جاي سوال دارد؛ مثلا: از راسته‌ی گوساله بهتر است برای خورشت استفاده كنم ؟!!! يا كباب؟!!!

در ادامه ضمن ارائه لیست قیمت انواع گوشت؛ نكاتی ظريف را آموزش می‌دهيم كه به عنوان يک خانم خانه دار يا آشپز بتوانيد طعمي جديد و لذيذ به همه‌ی غذا هایتان بدهید؛ بخصوص غذا های مورد طبخ با گوشت گوساله. برای پخت انواع غذا با گوشت گوساله گزينه های زيادی وجود دارد كه به 2 دسته كلی زیر تقسیم می‌کنیم:

ابتدا به روش های پخت چندين غذای ايرانی و غير رژيمی با گوشت گوساله می‌پردازيم. البته يک موضوع كلی برای پخت هر نوع غذا وجود دارد که بايد در نظر داشته باشيد؛ آن هم این است که با يادگيری روش هاي پخت جديد و بروز، تجربه خود را در ایجاد و بهبود طعم و مزه غذا ها افزایش دهید. در واقع فقط كافيست با رعايت يکسری نكات ريز و ايجاد تغيراتی ظريف، دگرگوني و طعمي جديد در انواع غذا ها ايجاد كنيد.

طرز پخت خوراک گوشت گوساله:

مواد لازم:

دستور پخت:

ابتدا پیاز نگینی شده را با روغن تفت داده سپس زرد چوبه و فلفل را به همراه گوشت اضافه کرده و به محض تغییر رنگ گوشت از حالت خامی، ۳ قاشق پُر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ‌تا حسابی سرخ شود.

پس از ۲۰ دقیقه تفت مواد، ۱ لیوان آب را اضافه کرده تا مواد رقیق شوند. در این هنگام پودر سیر، نمک و گالیلا بلانکا را اضافه کنید. طولی نمی‌کشد که آب اضافه شده شروع به قلقل کرده که در این هنگام سیر و سیب زمینی خورد شده را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

در انتها ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بسته تا خورشت حسابی جا بیافتد.

نیم ساعت قبل پخت کامل، ۱ عدد چوب دارچین و 1 قاشق شکر را به خورشت اضافه کنید تا عطر و بویی خوش و طعمی بی نظیر به غذایتان داده  باشید و سپس میل بفرمایید. نوش جان.

بطور کلی تازگی و طراوت گوشت ها در آشپزی اهمیت فراوانی دارد؛ زیرا اغلب به عنوان ماده اصلی پخت غذا محسوب می‌شوند و به ندرت به عنوان مواد فرعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین دلیل طعم غذا بسیار وابسته به گوشت و البته کیفیت آن هست و در این بین خواص گوشت گوساله باعث شده یکی از محبوب ترین نوع گوشت ها برای پخت و پز انواع غذاهای خوشمزه باشد. اتفاقاً کارشناسان مستقر در فروشگاه الوگوشت نکاتی کامل و تخصصی را در نظر می‌گیرند تا بتوانند انواع گوشت گوساله تازه را تهیه و ارائه دهند.

این ویژگی باعث شده تا برای پخت هر نوع غذا که گوشت گوساله خاص خود را می‌طلبد، در عین تضمین کیفیت، خیال بسیاری از کاربران از خرید گوشت گوساله مد نظرشان راحت باشد. جالب است بدانید که حتی نحوه برش یا در صورت نیاز حجم مخلوط بودن در گوشت چرخ کرده خود را به راحتی و تنها با یک کلیک مشخص نمایید! در واقع الو گوشت یک قصابی آنلاین کامل و به روز در دستان شماست تا بدون دغدغه بهترین گوشت را بخرید.

غذا با گوشت خورشتی؛ طرز تهیه انواع غذا جدید با گوشت تکه ای

در ایران غذاهایی داریم که به عنوان غذای اصیل ایرانی شناخته می‌شوند و تقریبا جزو بهترین غذاها در دنیا محسوب می‌شود. بی‌شک هر فردی عاشق این نوع غذاها می‌باشد. نکته مهمی که لازم است به آن اشاره کنیم برخی افراد همین غذاها را با گوشت گوساله درست می‌کنند که هیچ مشکلی ندارد و بر اساس ذائقه خود این کار را می‌کنند.

معرفی و آموزش طرز تهیه انواع غذا با گوشت گوسفندی و گوساله

به طور کلی در غذاهای ایرانی تنوع زیادی برای پختن غذا وجود دارد. همچنین در بسیاری از غذاهای ایرانی از گوشت گوسفندی و گوشت گوساله به عنوان مواد اولیه استفاده می‌شود. به همین دلیل غذاهای ایرانی طعم فوق العاده و دلچسبی دارند. ازاین‌رو باید در  نهایت دقت را به خرج داد. در این مطلب سعی کردیم انواع غذا با گوشت را به شما معرفی کنیم و لیستی از غذای ایرانی با گوشت را تهیه کنیم. در الوگوشت با ما همراه باشید.

1. خورشت قورمه سبزی

خورشت قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی  و با عطر و بوی بی‌نظیر است که نه تنها در میان ایرانی‌ها بلکه در خارج از مرزهای ایران دارای طرفداران بسیار است. به جز خوشمزه بودن این غذا، مواد اولیه تشکیل دهنده آن هم سرشار از مواد مغذی است. از سبزی تشکیل دهنده آن گرفته تا لوبیا و گوشت. البته تمام عطر قورمه سبزی به ترکیب و میزان سبزی آن مربوط است.

 هم چنین در برخی از شهرها این خورشت با مواد دیگری نیز طبخ می‌شود. مثلا به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی استفاده می‌شود که خیلی متفاوت نیستند.

2. چلو گوشت مجلسی

چلو گوشت از غذاهای سنتی ایرانی که در بسیاری از مهمانی‌های مجلل و مجالس آن را تهیه می‌کنند. چلوگوشت است که معمولا از ی یا  برای تهیه آن استفاده می‌شود. برای طعم‌دهی بیشتر این غذا از زعفران و دارچین استفاده می‌کنند. بهترین روش تهیه آن مربوط به چلو گوشت مجلسی می‌باشد که طرفدار بیشتری نسبت به دیگر روش‌های پخت آن دارد.

3. خورشت قیمه

خورشت قیمه یکی از محبوب‌ترین خورش‌هاست که به روش‌های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می‌شود. از معروف‌ترین خورشت قیمه‌ها می‌توان، به خورشت قیمه بادمجان، خورشت قیمه سیب زمینی و قیمه پلو مخلوط اشاره کرد. مواد اصلی تشکیل دهنده این خورشت،گوشت، لپه، سیب زمینی، لیمو عمانی، پیاز و رب گوجه فرنگی است.

4. خورشت بادمجان

خورشت بادمجان از بادمجان، گوشت، گوجه فرنگی به همراه ادویه درست می‌شود که این غذای ایرانی طرفداران بسیاری دارد. این غذا یکی از خوش طعم‌ترین خورشت‌های ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و از گوشت گوساله و گوسفند تهیه می‌شوند. می‌توان این خورشت را با غوره و لیمو چاشنی‌دار کرد و در کنار برنج سرو کرده از خوردن آن لذت برد.

5. باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت یکی از غذاهایست که در میان ایرانیان از جایگاه خاص‌تری برخوردار است. این غذای خوشمزه که برای مهمانی‌های ویژه و اعیانی استفاده می‌شود بهتر است با گوشت ماهیچه یا گوشت گردن تهیه شود. همچنین با دانستن فوت و فن خاص پختن آن می‌توانید یک غذا بی نظیر درست کنید.

6.خورشت کرفس

یکی از خورشت‌های ایرانی که از قضا دارای فواید و خواص زیادی نیز به دلیل وجود ماده مغذی مانند کرفس درون آن است؛ خورشت کرفس است.  این خورشت شبیه به خورشت قورمه سبزی بوده و بسیار معروف و پرطرفدار است. البته نحوه درست کردن آن در خوش طعم و خوش عطر شدن آن تأثیر زیادی دارد و باید به خوبی جا بیفتد تا خوشمزه شود. برای تهیه خورشت کرفس، مقداری گوشت، کرفس، سبزی نعنا و جعفری نیاز دارید.

7. کباب تابه ای (تاس کباب)

یکی از مشهورترین و معروف‌ترین غذاهایی که با گوشت چرخ کرده می‌توانید تهیه کنید، تاس کباب است. تاس کباب از غذاهای محبوب بوده و کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. این غذا هم برای وعده ناهار مناسب بوده و هم برای وعده شام می‌توان از آن استفاده کرد. بنابر سلیقه خودتان نیز می‌توانید تاس کباب را هم به شکل آب‌دار و هم بدون آب بپزید و میل کنید.

8. آبگوشت (دیزی سنتی)

آبگوشت یکی از اصیل‌ترین غذاهایست که تقریبا باب طبع اکثر ما ایرانی‌هاست و تنها چیزی که برای داشتن یک آبگوشت خوشمزه نیاز است، زمان کافی برای پختن و گوشت گوسفندیه چرب است. آبگوشت در شهرهای مختلف به سبک‌های خاصی پخته می‌شود. چاشنی این غذای ساده لیمو عمانی است و رب گوجه فرنگی هم باعث خوش رنگ شدن آن می‌شود.

9. ته چین گوشت

ته چین گوشت جزو غذاهای بسیار محبوب مخصوصا برای طرفداران گوشت قرمز است. شما می‌توانید با استفاده از ذائقه و سلیقه خود دستورالعمل‌های مختلفی را برای تهیه این غذا در نظر بگیرید. بیشتر افرادی که می‌خواهند ته چین درست کنند آن را با  درست می‌کنند. ولی شما می‌توانید با استفاده از گوشت قرمز نیز ته چین درست کنید. در مناطق شمالی با استفاده از گوشت غاز و گوشت اردک هم ته چین درست می‌کنند‌.

10. قیمه نثار

قیمه نثار، یک غذای سنتی و اعیانی قزوینی است. اگر در شهر قزوین مهمان بودید و میزبانتان برای شما قیمه نثار درست کرد؛ مطمئن باشید که برای او بسیار عزیز هستید. این غذای خوشمزه بر خلاف اسمش قیمه نیست و یک نوع پلوی مخلوط با تکه‌های گوشت قیمه‌ای و انواع مغز است. به همین دلیل است که بعضی‌ها قیمه نثار را با مرصع پلو و آجیل پلو اشتباه می‌گیرند.

کلام آخر

در این مقاله از الوگوشت انواع غذای ایرانی با گوشت گوسفندی و انواع غذای ایرانی با  و لیستی از غذاهای ایرانی با برنج را آماده کردیم. می‌توانید برای وعده ناهار یا شام هر کدام از این غذاها را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آنها لذت ببرید. اگر شما هم نظر یا پیشنهادی برای غذاها با گوشت گوسفندی یا گوساله دارید در بخش دیدگاه برای ما بنویسید.

منبع:

youtube.com

خروج از نسخه موبایل