
اخبار استانی/کهگیلویه و بویراحمد رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: ۷۱ هزار و ۳۱۲ دانش آموز دختر و پسر در مقاطع مختلف معادل ۵۰ درصد دانش آموزان استان کهگیلویه و بویراحمد در این شهرستان تحصیل می کنند.
محمد حسین زاده در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد ۳۹ هزار ۳۱۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی ۱۸ هزار ۵۵ نفر در مقطع متوسطه اول ۱۰ هزار و ۴۶۰ نفر در متوسطه دوم دو هزار و ۵۵۰ نفر فنی و حرفه ای و یک هزار نفر کاردانش هستند.
وی با بیان اینکه ۷۹ مدرسه فرسوده در شهرستان بویراحمد وجود دارد اظهار کرد: ۲۷ مدرسه نفت سوز ۲۷ مدرسه کانکسی بدون فضای آموزشی ۲۵ مدرسه سنگی ۹ مدرسه کانکسی دارای فضای آموزشی ۶۰ مدرسه فاقد حیاط ۹ مدرسه تخریبی و غیرقابل استفاده ۲۰ مدرسه فاقد خانه سرایداری و ۲۸ مدرسه فاقد سرویس بهداشتی در این شهرستان وجود دارد.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد خاطرنشان کرد: حدودا چهارم ۱۳۵ مدرسه شهرستان بویراحمد با مشکلات جدی گرمایشی مواجه بودند که با تدابیر لازم مشکل آنها مرتفع شد.
حسین زاده تصریح کرد: آذر ماه که مسئولیت آموزش و پرورش شهرستان را بر عهده گفتم ۴۴۰ نفر ابلاغ ناقص و مازاد داشتیم که با تدابیر لازم این مسأله حل و ساماندهی شدند البته این آمار بیشتر از این تعداد بود که مدیریت قبل از این حقیر تعداد را با تدابیر اندیشیده شده کم و به این تعداد رسانده بود.
وی ادامه داد: در زمینه علوم پایه و مقطع ابتدایی با کمبود معلم در شهرستان بویراحمد مواجهیم اما نسبت به معلم پرورشی و مشاور کمبودی نداریم امیدوارم در سال آینده مشکل نیروی انسانی شهرستان حل شود.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد با اشاره به تجزیه و تحلیل نمرات پایه های دهم یازدهم و دوازدهم و پایین بودن معدل دانش آموزان این پایه ها عنوان کرد: ۲۲ پایگاه کلاس تقویتی در سطح شهرستان ایجاد و راه اندازی کردیم.
حسین زاده تاکید کرد: شناسنامه دار کردن املاک آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد یکی از مهمترین برنامه های ماست.
وی با بیان اینکه آگاهی در انتخاب رشته دانش آموزان می تواند تاثیر بسزایی در آینده آنها داشته باشد اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۲۰۰ دانش آموز سالانه در استان کهگیلویه و بویراحمد متقاضی شرکت در آزمون رشته تجربی هستند که ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر معادل ۱.۱ تا ۱.۵ درصد رشته های پزشکی و زیر رشته پزشکی پذیرفته می شوند و این آمار خیلی کم است که باعث می شود این دانش آموزان پس از یکی دو بار تلاش در رشته ای که علاقه ندارند مشغول به تحصیل شوند که این مسأله مشکلاتی را به دنبال دارد.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد تصریح کرد: دانش آموزان اگر بر اساس علاقه و توانمندی رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند می توانند پس از تحصیلی یک کسب و کار زود بازده برای خود راه اندازی کنند و مشغول بکار شوند.
حسین زاده تاکید کرد: هدایت تحصیلی می تواند نقش مهمی در تحصیل و اشتغال دانش آموزان استان داشته باشد که رسانه ها در این زمینه توانند در رابطه با تصمیم گیری دانش آموزان و والدین آنها موثر واقع شوند.
به گزارش اخبار استانی وی عنوان کرد: در صورتی که بتوانیم حدود ۱۰ هزار نفر از جمعیت بیش از ۱۴هزار نفر دانش آموزی که در آزمون سراسری رشته تجربی شرکت می کنند را به رشته های متناسب با علایق فردی و نیازهای بازار به خصوص رشته های فنی هدایت کنیم می توانیم گام موثری در راستای اشتغال زایی پایدار برداریم.
انتهای پیام