اخبار استانی/کردستان استاندار کردستان گفت: عملکرد ۳٦ درصدی استان در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی قابل قبول نیست.
آرش زرەتن لهونی امروز (۸ آذر) در دومین جلسە کارگروە اشتغال استان اظهار کرد: نرخ بیکاری استان کردستان ۱۰.۷ درصد بوده و بە لحاظ وضعیت بیکاری در استان در وضعیت مطلوبی قرار نداریم.
وی عنوان کرد: موضوع اشتغال یکی از مهمترین دغدغەهای مسئولان و مردم استان کردستان است و باید همە ظرفیت و جدیت خود را در این حوزە بەکار بگیریم.
استاندار کردستان بیان کرد: کارگروە اشتغال بەدلیل حساسیت و اهمیتی کە دارد باید از ادارە کل تعاون کار و رفاە اجتماعی بە سازمان مدیریت و برنامەریزی استان انتقال دادە شود.
وی ادامە داد: براساس شرح وظایف کارگروە همە دستگاەهای اجرایی باید برنامە مشخصی داشتە باشند کە قابل رصد و اندازەگیری باشد.
لهونی در ادامە بە سهم تسهیلات اشتغال در استان کردستان اشارە کرد و افزود: عملکرد ۳٦ درصدی استان در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اصلا عملکرد خوبی نیست و باید بە صورت دقیقتر آسیبهای آن رصد شود.
وی ادامە داد: همە باید تلاش کنیم کە در این زمان باقیماندە تا پایان سال میزان عملکرد استان در حوزە تسهیلات اشتغال بە ۱۰۰ درصد برسد.
زرەتنلهونی ادامە داد: بانکهایی که تاکنون در این زمینه همکاری نداشتهاند باید حتما همکاری کنند و در جلسه شورای بانکها در آینده نیز وظایف را بە آنها گوشزد خواهیم کرد.
استاندار کردستان تصریح کرد: حوزە اشتغال حوزە بسیار مهمی است و با این روشی کە الان داریم هیچ اتفاق مثبتی در حوزە اشتغال رخ نخواهد داد، لذا لازم است کە بە صورت جدی و با برنامە بە این حوزە ورود پیدا کنیم.
لهونی در ادامە عنوان کرد: باید همە تلاش خود را بە کار بگیریم تا در این مدت چهار سالە نرخ بیکاری استان بە زیر میانگین کشوری برسد و این مهم با مسیری کە در پیش گرفتەایم، میسر نیست.
استاندار کردستان بیان کرد: اگر همە دستگاەهای اجرایی از تمام ظرفیت خود بە صورت بهینە و در راستای ایجاد اشتغال استفادە کنند، اتفاقات خوبی در حوزە اشتغال استان خواهد افتاد.
زرەتن لهونی بیان کرد: ادارات و دستگاەهای اجرایی باید با پیگیری و چانەزنی تا جایی کە میتوانند سهمیە اشتغال بگیرند تا آمار اشتغال در استان کردستان افزایش پیدا کند.
استاندار ادامە داد: در راستای ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری باید از ظرفیت مرز و بازارهای مرزی و جذب سرمایەگذار استفادە کنیم.
زرەتن لهونی همچنین خاطرنشان کرد: دستگاەهای اجرایی و بانکها باید در پایان هرسال گزارش شفافی از پرداخت تسهیلات را در اختیار مردم قرار دهد، زیرا شفافیت سازی سبب عملکرد مطلوب و ایجاد اعتماد بین مردم خواهد شد.
انتهای پیام