دبیرخانه دائمی جشنواره ملی انار ساوه فعالیت خود را آغاز می‌کند

دبیرخانه دائمی جشنواره ملی انار ساوه فعالیت خود را آغاز می‌کند

اخبار استانی/مرکزی فرماندار ساوه گفت: دبیرخانه دائمی جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه فعالیت خود را در این شهرستان آغاز خواهد کرد.

مهدی الیاسی شامگاه سه شنبه ۲۹ آبانماه ۱۴۰۳ در آیین تجلیل از دست‌اندرکاران برگزاری سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه، اظهار کرد: به دلیل عملکرد مطلوب مجموعه مدیریت شهری به عنوان دبیر سومین جشنواره ملی انار ساوه، دبیرخانه دائمی این جشنواره به شهرداری ساوه واگذار می‌شود تا با تشکیل دبیرخانه مدون، برای جشنواره چهارم برنامه‌ریزی کنند که البته در جلسه آینده شورای فرهنگ عمومی شهرستان وظایف و تکالیف دبیرخانه تببین خواهد شد.

وی در ادامه به برگزاری جلسات هماهنگی برگزاری سومین جشنواره ملی انار اشاره کرد و افزود: جلسات هماهنگی برگزاری جشنواره با حضور دستگاه‌های اجرایی و بخش دولتی و خصوصی سرشار از گفتمان و مطابق رویکرد دولت چهاردهم بر حول محور وفاق و همدلی بود و در مرحله اجرای جشنواره و نمایشگاه نیز یک رزمایش همه جانبه برگزار شد.

فرماندار ساوه بیان کرد: در جشنواره سوم  شورای شهر و شهرداری محور برگزاری جشنواره قرار گرفتند و انصافا خوش درخشیدند و با مشارکت سایر دستگاه‌ها یک کار جمعی در سایه هم‌افزایی رقم خورد. البته باید با احصای نقاط قوت و ضعف به دنبال تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف در جشنواره سال آینده باشیم.

وی در ادامه گفت: این جشنواره علاوه بر شناساندن انار به عنوان هویت شهر تاریخی ساوه موجب حضور گردشگران داخلی و خارجی شد تا بتوانند با ظرفیت‌های گوناگون این دیار آشنا شوند، البته مشارکت شهروندان ساوجی و حتی ساوجیان مقیم سایر نقاط کشور نیز در معرفی توانمندی شهر یاقوت‌های سرخ بویژه انار به عنوان هویت و محصول شاخص این منطقه تأثیرگذار بود.

الیاسی به اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی و اجتماعی در این جشنواره همزمان با هفته فرهنگی شهرستان گفت: تعدد و تنوع برنامه‌های فرهنگی و تفریحی در جشنواره برای آحاد مختلف جامعه حتی گردشگران، توانست به خوبی جامعه هدف را پوشش دهد. کمیته علمی جشنواره نیز با اجرای برنامه‌های با محتوای غنی تلاش کرد تا آخرین یافته‌های علمی و تحقیقاتی را در اختیار بهره برداران کشاورزی قرار دهد.

وی همچنین گفت: شورای تامین با فراهم کردن بسترهای لازم زمینه بازدید افزون بر ۵۰ هزار نفر بازدیدکننده را در جشنواره و نمایشگاه فراهم کرد.

امام جمعه ساوه نیز در این مراسم گفت: به استناد قرآن، انسان باید خود را توانمند کند و تجهیزات مورد نیاز را تقویت کند تا دشمن نتواند به او آسیب برساند. امروز تمام کفر علیه جبهه حق بسیج شده است تا به اسلام ضربه بزند و باید با همه امکانات در برابر توطئه‌افکنی‌ها ایستاد.

حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در ادامه، سالم و پاک زندگی کردن را از دیگر توصیه‌های اسلام دانست و افزود: تقوا اهرم بازدارنده انسان از ارتکاب به گناه است و تقوایی الهی پیشه کردن موجب خواهد شد که انسان پاک و سالم زندگی کند.

وی در ادامه، با تاکید بر اینکه انسان به استناد آموزه‌های دینی باید داشته‌های خود را به رخ دیگران بکشد، افزود: جشنواره ملی انار ساوه به خوبی برگزار شد و چون داشته‌ها و ظرفیت‌های این شهرستان را نمایان کرد، موجب غنی‌تر شدن برنامه‌های فرهنگی همزمان با هفته فرهنگی شد.

رییس شورای اسلامی شهر ساوه نیز گفت: همزمان با هفته فرهنگی و سومین جشنواره ملی انار ساوه، افزون بر ۱۰۰ برنامه متنوع در این شهر به اجرا درآمد.

یداله مظهر جانمایی برگزاری جشنواره انار ساوه در مسجد جامع این شهر را درست دانست و گفت: برگزاری این جشنواره در مسجد جامع تاریخی هزار ساله ساوه موجب شد که این بنای تاریخی فاخر از محجوریت خارج شده و دیده شود.

شهردار و دبیر سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه نیز از تلاش مجموعه مدیریت شهری برای برگزاری جشنواره بین‌المللی انار خبر داد.

رضا مصباحی افزود: با آغاز بکار دبیرخانه دائمی جشنواره ملی انار ساوه، مجموعه مدیریت شهری از تمامی ظرفیت و توان خود به منظور برگزاری این رویداد ملی در سطح جهان استفاده خواهد کرد و در این میان نیازمند یاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی، نخبگان، صاحبنظران و آحاد مختلف جامعه است.

در این آیین با اهدای لوح تقدیر از زحمات تمامی دست اندرکاران امر برگزاری جشنواره سوم انار ساوه تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا