دعوت دانشگاهیان لرستان برای حضور حداکثری در انتخابات – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
خبرگزاری آنلاین – گروه استانها: تبوتاب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در لرستان هر لحظه افزایش مییابد تا این شور و اشتیاق نویدبخش مشارکت گسترده مردم در انتخابات ۱۱ اسفندماه باشد.
استان لرستان در هفت حوزه انتخابیه شاهد برگزاری انتخابات خواهد بود تا ۹ نماینده را راهی مجلس شورای اسلامی و دو نماینده را نیز راهی مجلس خبرگان رهبری کند.
آنچه حائز اهمیت است بحث حضور و مشارکت حداکثری مردم در این دوره از انتخابات است چرا که انتخاب ۹ نماینده در مجلس شورای اسلامی و دو نماینده خبرگان رهبری در لرستان، نیازمند حضور و انتخاب آگاهانه مردم است.
در انتخاب چه ویژگیهایی باید مدنظر قرار دهیم؟
سعیدی استاد و عضو هیئتعلمی دانشگاه لرستان در گفتوگو با خبرنگار آنلاین با اشاره به بیانات و تأکیدات مقام معظم رهبری دررابطهبا حضور حداکثری در انتخابات پیش رو، اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند که شرکت باشکوه در انتخابات باعث اقتدار ملی و اقتدار ملی در نهایت منجر به امنیت ملی میشود.
وی عنوان کرد: وجود امنیت ملی در کشور ما بسیار اهمیت دارد، پس علاوه بر اینکه حضور در انتخابات یک وظیفه شرعی برای ما است، یک وظیفه اخلاقی و ملی است.
این بانوی عضو هیئتعلمی دانشگاه لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باید بهصورت جدی در انتخابات شرکت کنیم، افزود: تقاضای من از مردم استان این است که در انتخابات پیش رو، کفایت، مدیریت و لیاقت را برای انتخاب در نظر بگیرند.
سعیدی، تصریح کرد: مردم برای انتخاب گزینه خود، رزومه علمی و اجرایی شخص را در نظر بگیرند.
نماینده عدالتخواه و فساد ستیز انتخاب کنیم
وی با تأکید بر اینکه مردم بر اساس طایفه، قوم و قبیله رأی ندهند، گفت: اجازه دهیم نمایندهای برای استان ما بالا بیاید که بتواند حرف دل مردم استان، مشکلات و معضلات استان ما را بیان کند.
این استاد دانشگاه لرستان، بیان داشت: مردم لرستان کسی را انتخاب کنند که به جوانان معتقد باشد، عدالتخواه و فساد ستیز باشد.
سعیدی در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم مشارکت بانوان در انتخابات، تصریح کرد: قطعاً بانوان نقش مهمی دارند و امیدواریم حضوری پررنگ در انتخابات پیش رو داشته باشند.
سوابق کاندیداها را بررسی کنیم
حسینی عضو دیگر هیئتعلمی دانشگاه لرستان نیز در گفتوگو با خبرنگار آنلاین، اظهار داشت: انتخابات حقی است که هم از جانب خداوند و هم نظام مقدس جمهوری اسلامی برای مردم در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: در این راستا هر کس باید از این حق خود آن گونه که خودش تشخیص میدهد استفاده کند.
این استاد دانشگاه لرستان با تأکید بر اینکه علاوه بر اینکه ما وظیفه خود میدانیم در انتخابات شرکت کنیم، باید یک سری نکات را برای انتخاب درست از سوی مردم مطرح کنیم، افزود: افرادی که توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند، ویژگیهای اولیه و ضروری را دارند.
حسینی تصریح کرد: اما یک سری ویژگیها وجود دارد که مردم خودشان باید از طریق مطالعه و بررسی سوابق کاندیداها مطلع شوند.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شخصی که ما میخواهیم انتخاب کنیم اولاً باید صاحب ایده و چشمانداز باشد، افزود: چشمانداز داشتن باعث میشود که فرد مسیر را بهتر، درستتر و سریعتر پیش ببرد، وقتی مقصد را بدانی، راه را هم کوتاهتر، بهتر و مثبتتر طی میکنی.
وی با تأکید بر اینکه شخصی که چشمانداز یا ایدهای نداشته باشد زمان و نوع حرکتش خیلی کند پیش میرود و شاهد صرف هزینه و زمان خواهیم بود، ادامه داد: خیلیها را میشناسیم بعد از به طور مثال سه یا چهار سال بر میگردد و میگوید که الان متوجه شدم که باید چه کاری انجام دهم، درحالیکه چهار سال فرصت نماینده بودن او تمام شده است.
نمایندهها به وعدههای انتخاباتی خود عمل کنند
حسینی با اشاره به اینکه یکی دیگر از ویژگیهایی که برای انتخاب باید مدنظر داشته باشیم این بوده که یک شخص چه طرح و برنامهای دارد، گفت: همچنین افرادی را که ما بهعنوان وکیل خود در مجلس شورای اسلامی انتخاب میکنیم باید صداقت داشته باشند و به قولها و وعدههای خود عمل کنند.
وی تأکید کرد: همچنین نمایندهای که میخواهیم انتخاب کنیم نباید نگاه قومی، طایفهای یا جناحی داشته باشد، بلکه ابتدا باید یک نگاه کلی و کشوری و سپس منطقهای و استانی داشته باشد.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه لرستان، بیان داشت: نماینده باید بهدوراز جناحبازی و طایفه بازی کارها را پیش ببرد.
حضور حداکثری در انتخابات باعث دلگرمی مسئولان در اجرای کارها میشود
قاسمی عضو دیگر هیئتعلمی دانشگاه لرستان در گفتوگو با خبرنگار آنلاین با تشریح ویژگیهای نمایندگان، اظهار داشت: نماینده باید بیطرف و قانونگذار باشند و به کار خود که همان نظارت بر قانون است عمل کنند.
وی بیان داشت: همچنین نمایندگان نباید نگاه قبیلهای و طایفهای داشته باشند، بهخصوص در استان لرستان که متأسفانه یک آفت است.
این استاد دانشگاه لرستان در ادامه سخنان خود با تأکید بر حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو، افزود: حضور حداکثری در انتخابات باعث میشود که دستگاههای اجرایی ما با دلگرمی و قوت قلب بیشتری کار کنند.
وی گفت: درست است که کاستیهایی وجود دارد، مردم از مشکلات معیشتی ناراحت هستند، اما این ناراحتی با ناامیدی فرق میکند.
بنابراین گزارش، سهم استان لرستان از کرسیهای مجلس شورای اسلامی هفت کرسی بوده در مجلس خبرگان رهبری نیز دو کرسی از آن نمایندگان مردم لرستان در این مجلس است.