ریسه ال ای دی مناسب نورپردازی ساختمان

امروزه ریسه های ال ای دی در انواع و مدل های مختلفی به دست مشتریان می رسند. ریسه های ال ای دی در انواع ساختمانی و تزئینی تقسیم بندی شده و در نقاط مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. ریسه های ساختمانی انواعی از ریسه های محبوب به شمار می روند که در حال حاضر برای نورپردازی نمای ساختمان ها به کار گرفته می شوند. ما در این مقاله به مناسب برای نورپردازی ساختمان می پردازیم و مطالب مفیدی را حول این موضوع همچون هدف از نورپردازی ساختمان، کاربرد ریسه های ساختمانی و نکات مهم برای نصب ریسه آنها بیان می کنیم.

ریسه ال ای دی انبه ای تک لاین بولینگ - Silverlight | سیلورلایت

چرا به نورپردازی ساختمان می پردازیم؟

در ابتدا پیش از اینکه به موضوع اصلی این مقاله بپردازیم، می بایست هدف از را درک کنیم. در ابتدا افرادی که به نورپردازی نمای ساختمان ها می پرداختند، تنها قصد زیباسازی نمای ساختمان و چشم نواز تر شدن آن را داشتند. این ساختمان ها در شب قابل مشاهده بودند و به نوعی مدرن به حساب می آمدند.

ولی با گذشت زمان و به روی کار آمدن تجهیزات روشنایی به روز فراوان همچون ریسه های ال ای دی، پرژکتور ها، وال واشر های ال ای دی و… این صنعت تحول عظیمی یافت. با این اوصاف، امروزه نورپردازی ساختمان امری مهم نزد معماران تلقی می شود و مزایایی مانند ایجاد جذابیت، کاهش هزینه ها و انرژی، تحولات بصری را در پی دارد.

ریسه های ساختمانی به چه نوع ریسه هایی گفته می شود؟

به طور کلی ریسه های ساختمانی به ریسه های گفته می شود که در نما و نقاط مختلف ساختمان کاربرد دارند. وظیفه اصلی ریسه های ساختمانی، تزئین فضا است و همانطور که پیشتر ذکر شد، این ریسه ها نقش مهمی در زیباسازی ساختمان ایفا می کنند. از درجه حفاظت بالایی برخوردار بوده و در برابر شرایط آب و هوایی سخت مقاومت خوبی از خود نشان می دهند.

از این رو می توان از ریسه های ساختمان در مناطق شمالی و جنوبی کشور که شرایط آب و هوایی خاصی دارند استفاده کرد. علاوه بر مقاومت بالا، ریسه های ساختمانی بازدهی مطلوب و مصرف انرژی بسیار کمی دارند و کاملا به صرفه هستند. امکان تولید در طول های مختلف، قیمت اقتصادی، رنگبندی های متنوع و کیفیت بالا از دیگر مزایا و ویژگی های ریسه های ساختمانی به حساب می آیند.

کدام ریسه های ال ای دی برای نورپردازی ساختمان مناسب اند؟

در حال حاضر استفاده از ریسه های ال ای دی نئون فلکسی بیشتر از سایر ریسه های ال ای دی توصیه می شود. ریسه های نئون فلکسی محصولاتی بسیار مناسب برای نورپردازی نمای بیرونی ساختمان به شمار می رود. البته این نوع از ریسه ها به دلیل انعطاف پذیری بالا به عنوان تزیینات روشنایی نقاط مختلف داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.

ریسه های نئون فلکسی در متراژ ها و رنگ های متنوعی عرضه می شوند تا مشتریان و معماران بتوانند با توجه به دیزاین دلخواه ساختمان، محصول مورد نظر را برگزینند. همانطور که پیشتر ذکر شد، ریسه های ساختمانی از جمله درجه IP بالایی داشته و در شرایط و موقعیت های مختلف قابل بهره برداری هستند.

ریسه های ال ای دی نئون فلکسی اغلب به عنوان نور مخفی در نقاط مختلف نمای ساختمان به کار گرفته شده و به زیبایی و جذابیت آن می افزایند. حال اینکه این ریسه های پرکاربرد در چه مکان هایی قابل استفاده می باشند را در ادامه بیان خواهیم کرد.

ریسه های ال ای دی در چه نقاطی از ساختمان ما کاربرد دارند؟

نورپردازی به وسیله ریسه های ال ای دی نئون فلکسی هیچ محدودیتی برای مشتریان ندارد. این ریسه ها علاوه بر نمای ساختمان، در بسیاری از نقاط دیگر همچون لبه باغچه ها و استخر ها، پلکان ها، سقف های کاذب، دور کابینت و… استفاده می شوند.

البته موضوع قابل توجه در مورد تمامی ریسه ها از جمله ریسه ال ای دی نئون فلکسی این است که ریسه ها تنها منابع نوری تزئینی هستند. با نظر به این موضوع می توان این نکته را یادآور شد که بهره برداری از انواع ریسه ها به عنوان منبع اصلی نور جایز نمی باشد.

نکات مهم در نصب ریسه نمای ساختمان

به مانند تمامی منابع روشنایی و تزئینی، برای نصب ریسه های ال ای دی نیز می بایست به نکات حائز اهمیتی توجه کنیم. اولین و یا شاید یکی از مهمترین نکات مهم در رابطه با نورپردازی نمای ساختمان به وسیله ریسه های ال ای دی، توجه به رنگ و شدت نور آنها است. رنگ و شدت نور ریسه ال ای دی می بایست متناسب با شکل ظاهری نمای ساختمان و محل قرارگیری ریسه ها انتخاب شود.

بنابراین این دو معیار نقش مهمی در زیبایی نمای ساختمان ما خواهند داشت. نکته مهم دیگر در خصوص روش نصب ریسه های ال ای دی، محل نصب آنها است. اگر این ریسه ها به شکلی نامناسب مورد استفاده قرار گیرند، امکان دیده شدن رنگ نور آنها توسط ساکنین ساختمان وجود خواهد داشت و این مسئله موجب رنجش آنها خواهد شد. همچنین به مشتریان توصیه می شود تا در حد توان منبع نور را به صورت مخفی استفاده کنند تا از زیبایی های رنگ ریسه کاسته نشود.

کلام نهایی درباره ریسه ال ای دی مناسب نورپردازی ساختمان

با توجه به مطالبی که در این متن به ذکر آنها پرداختیم، اهمیت موضوع نورپردازی هدفمند ساختمان برداشت می شود. نورپردازی ساختمان به وسیله ریسه های ال ای دی قطعا امر آسانی نخواهد بود و نیازمند تخصص و تجربه معماران ساختمانی است. هماهنگی رنگ نور ها با رنگ نمای ساختمان، متراژ، کیفیت و درجه IP ریسه، نوع معماری ساختمان و… از مواردی هستند که در انتخاب و بکارگیری ریسه های ال ای دی باید بررسی شوند.

در نهایت اگر بخواهیم ویژگی های مهم یک ریسه ال ای دی مناسب نورپردازی ساختمان را بیان کنیم، می توانیم به مواردی مانند قابلیت چرخش و تنظیم زاویه پس از نصب، مقاومت و پایداری در برابر تغییرات دمای هوا، مقاومت در برابر شست و شوی نما یا بارندگی، حفاظت در برابر محیط، کیفیت مطلوب و ایمنی بالا و قیمتریسه نما و محوطه ساختمان از محصولات روشنایی و نورپردازی جذاب و رنگارنگی هستند که در شب به نمای خارجی ساختمان، جلوه خاص و ویژه‌ای می‌دهند. هر روزه این مدل از محصولات روشنایی در حال پیشرفت و تغییر است تا، بتواند نمای زیباتری از محیط را به مشتری ارائه دهد.

در گذشته تنها چند مدل ساده از ریسه وجود داشت که از آن تنها در اعیاد، مراسمات و جشن‌ها استفاده می‌شد. مانند ریسه‌های رنگی رشته‌ای که روی سر در خانه‌ها و کوچه به دیوار وصل می‌شد. اما امروزه ریسه‌ها انواع مختلفی پیدا کرده‌اند و هرکدام کاربردهای مخصوص به خود را دارند.

ریسه‌های نمای ساختمان، مناسب‌ترین محصول برای نورپردازی نمای ساختمان

ریسه‌های نمای ساختمان یکی از پرمصرف‌ترین و کارآمدترین نوع محصولات روشنایی برای نورپردازی نمای داخل و خارج ساختمان هستند. امروزه تولید کنندگان داخلی بسیاری، ریسه‌هایی مطابق با استاندارد‌های ملی و بین المللی تولید می‌کنند. این ریسه‌ها از بسیار پر قدرت و چیپ‌های SMD بسیار کم مصرف ساخته شده‌اند.

نمای خارجی یک ساختمان اولین چیزی است که افراد را به خود جذب می‌کند. در شب نیز زیبایی این نما با نورپردازی دوچندان می‌گردد. اهمیت به نورپردازی به قدری زیاد است که می‌تواند در شب یک ساختمان ساده را تبدیل به یک جاذبه گردشگری کند. بر همین اساس معماران بخش ویژه‌ای از فعالیت خود را به نورپردازی نمای ساختمان اختصاص داده‌اند.

اهمیت نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان، از آن جهت حائز اهمیت است که نخستین تصویر را از یک ساختمان در خاطرات ثبت می‌کند. امروزه بسیاری از ایده پردازان متخصص در زمینه روشنایی و نورپردازی ساختمان،  برای ارائه یک تصویر جذاب‌تر و خاطره انگیز‌تر توجه ویژه‌ای به انتخاب یک ریسه با کیفیت از یک برند معتبر و متناسب با فضا، می‌کنند.

به همان اندازه که یک طراحی درخور و زیبا می‌تواند فضا را خاص‌تر نشان دهد، انتخاب محصولی متناسب با فضا که بتواند این زیبایی را افزایش هد نیز، بسیار مهم خواهد بود.

غالبا از چند محصول به منظور نورپردازی نمای خارجی ساختمان استفاده می‌شود. ما در اینجا شما را با سه نوع پر بازده موجود در بازار ایران آشنا خواهیم کرد، تا بتوانید بهترین تصمیم و انتخاب را داشته باشید.

ریسه شلنگی

از ریسه شلنگی عموما به صورت توکار و مخفی استفاده می‌گردد تا جلوه زیباتری به نورپردازی فضا بدهد. نوردهی ریسه شلنگی به صورت طولی است. ریسه‌های شلنگی از نظر ابعاد از ریسه‌های معمولی LED و ریسه‌های نواری، بزرگتر و قطورتر است. ریسه شلنگی‌ عموما به صورت مستقیم به برق شهری وصل می‌شود و نیازی به سوکت یا کانکتور نخواهند داشت.

ریسه‌ها برای نمای ساختمان بسیار مقاوم و انعطاف پذیر بوده و وجود شلنگی پلاستیکی در اطراف لامپ‌ها آن را در مقابل تغییرات آب و هوایی بسیار عایق کرده است.

ریسه‌ها پرکاربردترین و منعطف‌ترین محصول برای نورپردازی نمای ساختمان است. از آنجایی که نصب و جایگذاری در محیط دلخواه به ابعاد و انعطاف خاصی از چراغ‌ نیاز دارد، این ریسه‌ها این امکان را فراهم کرده‌اند تا در کورترین و سخت‌ترین نقاط دیوار، بتوان به راحتی آن‌ها را نصب کرد.

چراغ دکوراتیو نمای ساختمان

نمای ساختمان به منظور دکوراسیون و نورپردازی ساختمان استفاده می‌شود. حضور چراغ‌های دکوراتیو جذابیت خاصی به نمای شب یک ساختمان می‌دهد. در این چراغ‌ها نیز از تکنولوژی لامپ‌‌های LED استفاده شده است تا در مصرف انرژی صرفه جویی شود. در سایت دیجی کالا  خواندیم که این چراغ‌های تزیینی عمر زیادی داشته و در برابر رطوبت و گرد و غبار بسیار مقاوم است.

چراغ وال واشر

چراغ وال واشر یک محصول جذاب دیگر برای نورپردازی نمای ساختمان است. این منبع نور شبیه پروژکتور یا چراغ‌های خطی است که بر روی دیوار یا سقف وصل می‌شود. وال واشر با بدنه‌ای از جنس آلومینیوم ساخته شده است. این چراغ‌ها نیز در ابعاد متنوعی از 10 سانت تا 120 سانت در فروشگاه الکتروتات موجود می‌باشند.

والواشرها تنوع رنگی زیادی دارند و می‌توانید با توجه به سلیقه یکی از رنگ‌های آن را برگزینید. یک قابلیت متفاوت والواشر‌ها این است که روی یک پایه‌ای نصب می‌شوند که این قابلیت زاویه سازی نور را به طراحان نورپردازی ساختمان می‌دهند.

 

دکمه بازگشت به بالا