معماری و مهندسی نادرست سازههای شهری دلیل بسیاری از مشکلات کشور در حوزه مصرف انرژی
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کنونی کشور در حوزه مصرف انرژی به معماری و مهندسی نادرست سازههای شهری مرتبط است، افزود: برای اصلاح مصرف انرژی به نوآوری شهری نیاز داریم.
به گزارش اخبار استانی، مهدی جمالینژاد در همایش مشترک وزارتخانههای کشور، نیرو و صمت با استانداران و مدیران صنعت برق کشور گفت: در کشور شاهد توزیع ناعادلانه خدمات و امکانات هستیم که این موضوع باعث تمرکز بسیار زیاد جمعیت در بسیاری از کلانشهرها شده و توزیع خدماتی مانند برق به این کانونهای جمعیتی را دشوار کرده است.
وی اظهار کرد: امروزه در حالی با مشکلات فراوان در حوزه معماری و مهندسی شهری رو به رو هستیم که در گذشته ما در حوزه شهری اندیشمندانی را داشتیم که با ایدههای خلاقانه خود و ساخت و سازهای بومی بسیاری از مشکلات مانند سیستم سرمایشی و گرمایشی خانهها را با بهرهگیری از توانمندیهای طبیعی هر منطقه برطرف میکردند.
معاون عمرانی وزیر کشور بیان کرد: بسیاری از ایدهها و راهکارهایی که امروزه برای مدیریت مصرف انرژی در دنیا مطرح میشود، همانند راهکارهایی است که در مدیریت سدههای پیشین کشور ما رعایت میشده و غفلت ما از این نوع مدیریت شهری باعث بسیاری از مشکلات شده است.
وی با تأکید بر اینکه امروزه ما به نوآوری شهری و بازطراحی شهرهای کشور نیازمندیم، افزود: برای مدیریت صحیح مصرف انرژی و افزایش کارایی، لازم است که در طراحی و معماری شهرها و مناطق مسکونی خود تجدیدنظر کنیم و با الهام گیری از شیوه مدیریتی گذشتگان روشهای جدیدی را در پیش بگیریم.
جمالینژاد با تأکید بر ضرورت رعایت راهکارهای مدیریت مصرف برق برای کاهش مصرف اظهار کرد: با راهکارهایی مانند اصلاح فرهنگ مصرف انرژی، آموزش استفاده صحیح از لوازم برقی، اصلاح زیست شبانه و اعمال برخی تغییرات در شیوه مهندسی و معماری بناهای مسکونی میتوانیم تا حد زیادی از افزایش مصرف برق جلوگیری کنیم.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور یادآور شد: یکی دیگر از موضوعاتی که برای افزایش سطح خدمات رسانی در حوزه برق باید مورد توجه قرار گیرد، موضوع نوسازی شبکههای تولید، انتقال و توزیع برق در سراسر کشور است.
وی عنوان کرد: برای مدیریت هر چه بهتر مصرف برق در تابستان سال جاری لازم است تا دستگاههای دولتی پیشگام باشند و به عنوان الگویی برای سایر بخشها راهکارهای کاهش مصرف را رعایت کنند.
انتهای پیام