مهم ترین نکات هنگام خرید لباس کودک

روانشناسی لباس کودک و نکات مهم در انتخاب لباس بچه

اگر از پدر و مادرهایی هستید که تا حالا به‌راحتی لباس بچه انتخاب می‌کردید و به‌تازگی درگیر جنگی اشک‌آلود با فرزندتان بر سر انتخاب لباس بچه و خرید لباس پلیس پسرانه شده‌اید، تبریک می‌گوییم چون این معضل به آن معنی است که رشد اجتماعی کودک شما به‌خوبی صورت گرفته‌است. کودکان ۳ سال به بالا به‌تدریج به مرحله‌ای می‌رسند که تمایل دارند استقلالشان را به‌نمایش بگذارند و خط قرمزهای تعیین‌شده توسط والدینشان را به‌چالش بکشند. این موضوع کار انتخاب و خرید لباس بچه خصوصا لباس چریکی بچه گانه را بسیار دشوار می‌کند. در این شرایط چگونه خرید کنیم؟

به بچه‌ها حق انتخاب بدهید

بچه‌ها در این سن علاقه خاصی به زورگویی و لجبازی دارند. برای اشباع این حس کودکتان تا جایی که می‌توانید در مسائلی که اهمیت ویژه‌ای ندارند و امنیت و سلامت او را به خطر نمی‌اندازند، به فرزندتان حق انتخاب لباس خلبانی بچه گانه بدهید.

به کودکتان اجازه بدهید سلیقه خودش را داشته باشد

همان‌طور که خود شما سلیقه به‌خصوصی در انتخاب رنگ و جنس لباس دارید، این حق را به‌فرزندتان بدهید که او هم همچون یک انسان بالغ برای خود سلیقه‌ای داشته باشد. اهمیت خوش‌تیپی کمتر از احترام به شخصیت و اراده کودک شما است. بگذارید انتخاب کند چه رنگی را با چه رنگی ست کند، دامن بپوشد یا شلوار. در جایی که نگرانی شما سرما خوردن و بیمار شدن او است، با اضافه کردن کت، ژاکت و کاپشن انتخاب او را تکمیل کنید.

به فرزندتان فرصت تمرین بدهید

اگر پروسه انتخاب و خرید لباس به سلیقه فرزندتان تبدیل به پروژه‌ای زمان‌بر و خسته‌کننده شده‌است، گاهی برای بازی «فروشگاه لباس» را انتخاب‌کنید؛ شما فروشنده شوید و فرزندتان خریدار. فرزندتان را تشویق‌کنید از کشو و کمدش لباس انتخاب‌کند و آن را در یک اتاق پرو فرضی به‌سرعت بپوشد و نظرش را درباره انتخاب آن بگوید.

خرید را به مسابقه تبدیل کنید

از راه‌حل‌های دیگری که می‌توانید برای تسریع روند خرید لباس بچه در پیش بگیرید این است که خرید را به مسابقه تبدیل کنید. به او دو گزینه بدهید: بلوز آبی را می‌خواهی یا قرمز؟ تا سه می شمارم تا انتخاب کنی. در پایان روند خرید سریع‌السیر به او جایزه خوشمزه‌ای بدهید.

خرید اینترنتی لباس بچه را دست‌کم نگیرید

وقتی اینترنتی خرید می‌کنید، می‌توانید گوشه‌ای با آرامش بنشینید و لباس‌های کاربردی که کودکتان معمولا حضوری انتخاب نمی‌کند را خریداری کنید. به‌این شکل هم به کودکتان آزادی انتخاب لباس خودش را می‌دهید و هم فرصتی دارید که آیتم‌های مناسب و به‌دردبخور با جنس مناسب و دوام خوب را هم تهیه‌کنید.

شخصیت کودک خود را با استایلش بسازید

هرچند مراقبت از کودک بیشتر وقتمان را می‌گیرد و اکثر اوقات آنقدر خسته‌ایم که به لباسی که برای کودکمان انتخاب می‌کنیم فکر نمی‌کنیم اما مسئله انتخاب لباس در تربیت فرزند بسیار تاثیرگذار است. شما با رنگ و نوع لباسی که برای کودک خود انتخاب می‌کنید به شکل گرفتن شخصیت او جهت می‌دهید پس برای انتخاب کردن لباس کودکتان کمی حوصله به خرج دهید و هنگام خرید به نکاتی از قبیل راحتی کودک در لباس، رنگ و ویژگی‌های شخصیتی او توجه کنید.  تنها سلیقه شخصی شما برای انتخاب لباس برای کودکتان کافی نیست، به نکات لازم برای انتخاب لباس فرزندتان توجه کنید.

نکات لازم برای انتخاب لباس کودک

راحتی

اولین چیزی که هنگام خرید لباس برای کودکتان باید به آن توجه کنید راحتی فرزندتان در لباس است. مهم‌ترین مسئله در انتخاب لباس برای کودک همین است. اگر کودکتان در لباسی راحت نیست به هیچ وجه او را مجبور به پوشیدن آن نکنید.

شخصیت

لباسی که برای کودکتان انتخاب می‌کنید در شکل‌گیری شخصیت او نقش اساسی دارد. همانقدر که رفتارتان روی کودک تاثیرگذار است لباسی که به او می‌پوشانید نیز شاکله شخصیتی او را شکل می‌دهد.

برند

لباس کودکتان را از برند‌های مجاز انتخاب کنید زیرا کارگاه‌های تولید لباس برای دریافت مجوز باید اصول بهداشتی مربوط به حساسیت‌های پوستی را رعایت کنند. این گونه خیالتان از سلامت کودکتان راحت می‌شود.

رنگ

رنگ‌های تیره در روحیه فرزندتان تاثیرگذار است. هرچند گاهی مجبوریم برای پیشگیری از کثیف شدن زودهنگام لبا‌س‌ها در مواقع خاص از رنگ‌های تیره استفاده کنیم اما بهتر است تا حد ممکن از پوشانیدن لباس‌های تیره به کودکانمان خودداری کنیم.

نکات مهم برای خرید لباس کودک

خرید لباس برای کودک یکی از مواردی است که همه پدر مادرها به ان اهمیت می دهند. لباسی که علاوه بر زیبایی، برای کودک راحت و دلپذیر باشد و باعث ایجاد احساس ناخوشایند در کودک نشود. در این مطلب می خواهیم نکات مهم برای خرید لباس کودک را با شما به اشتراک بگذاریم. اگر تصمیم به خرید لباس کودکانه دارید، پیشنهاد می کنم قبل از خرید این مطلب را مطالعه نمایید.

برای خرید لباس کودک به چه نکاتی توجه کنیم؟

در گذشته این اعتقاد وجود داشت که لباس کودکان دختر باید صورتی و لباس کودکان پسر باید آبی باشد. اما امروزه اعتقاد به این نظریه خیلی کمرنگ شده و افراد معتقدند که نباید به کودکان نگاه جنسیتی داشت و بر این اساس رنگ لباس یا وسایل انها را انتخاب کرد. با این وجود همچنان برخی نکات برای خرید لباس کودک وجود دارد که باید به انها توجه داشت و ما در ادامه برخی از مهمترین این موارد را ذکر نموده ایم.

چند نکته برای خرید لباس کودک

برای خرید لباس کودک بهتر است به برخی موارد توجه داشته باشید که در ادامه با شما درمیان گذاشته ایم:

  • اگر تصمیم به خرید لباس زمستانی برای کودک دارید، سایز کمی بزرگتر از سایز فعلی کودک خود را خریداری کنید. زیرا کودکان در دوره رشد هستند و اندازه های آنها تغییر می کند.
  • هنگام خرید لباس کودک به رنگ لباس توجه داشته باشید و رنگ های شاد و روشن را انتخاب کنید.
  • جنس لباس نکته مهمی است که باید در خرید لباس کودک در نظر داشته باشید. پوست کودکان حساس و لطیف است، بنابراین از خرید لباس های خشک و خشن برای کودک اکیدا خودداری نمایید.
  • برای خرید لباس کودک، بودجه خود را صرف خرید لباس های با کیفیت کنید. لباس کودک بطور مرتب باید تمیز باشد و نیاز به شستشو دارد، بنابراین لباسی را انتخاب کنید که در برابر شستشو مقاوم باشد و با چندین بار استفاده پرز یا گوله نشود.

نکات شستشوی لباس کودک

  • از خرید لباس های خیلی گران برای کودکان خودداری کنید، زیرا بعد از مدت کوتاهی دیگر اندازه کودکتان نیست و بدون استفاده باقی می ماند.
  • هنگام خرید لباس کودک به یقه لباس توجه کنید که زیاد تنگ نباشد تا سر کودک براحتی از آن رد شود.
  • بهتر است لباسی را برای کودک خریداری کنید که دکمه زیاد نداشته باشد. چنین لباسی برای کودکان مناسب نیست.
  • کودکان کنجکاو و بازیگوش هستند و کمتر می توان آنها را در حالت ثابت دید، از انتخاب لباس هایی با زیپ یا دکمه خطرناک دوری کنید، زیرا هم هنگام استراحت کودک ممکن است با بدن او برخورد کند و هم امکان دارد کودک بخواهد با آنها بازی کند و دست خود را زخمی کند.
  • از خرید لباس های تجملاتی برای کودکان خودداری نمایید، آنها با ساده ترین لباس ها نیز زیبا هستند.
  • اگر لباس کودک را می خواهید به عنوان هدیه خریداری کنید، حتما سایز کودک را از والدین او بپرسید.

دکمه بازگشت به بالا