بسته بندی زعفران صادراتی باید چه قوانینی داشته باشد

آیا با نحوه صادرات زعفران بسته بندی و قوانین آن آشنایی کامل دارید؟ قوانین صادرات زعفران کدام است و چه مجوزهایی لازم است تا بتوانیم زعفران را به کشور موردنظر صادر کنیم؟ بهترین زعفران برای صادرات چه زعفرانی است؟ بیشترین کشورهای که زعفران به آنجا صادر می شود کدامند؟

بسته بندی زعفران صادراتی باید چه قوانینی داشته باشد

آشنایی با مراحل صادرات زعفران:

آیا می خواهید به کشور مورد نظرتان زعفران صادر کنید اما مجوز های لازم برای صادرات را ندارید اگر آشنایی چندانی با مراحل صادرات زعفران و قوانین آن ندارید تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.

اولین مرحله برای صادرات زعفران اخذ مجوزهای لازم از سازمان‌های مربوطه مانند وزارت بهداشت، وزارت کشاورزی، وزارت صنعت معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد می باشد.

پس از گرفتن مجوزها باید محصول خود را در گمرک جمهوری اسلامی ایران ثبت کنید و اظهار نامه تنظیم کنید. کامل کردن اظهارنامه صادراتی شامل موارد زیر است:

  1. مشخصات صادر کننده زعفران
  2. مشخصات اظهارکننده زعفران
  3. تمامی مشخصات زعفران صادراتی (نوع، وزن کل، وزن خالص، تعرفه، مقدار، سبک و نوع بسته، علامت)
  4. مشخصات مشتری، کشور مبدا و کشور مقصد
  5. مشخصات وسیله حمل و نقل و مبدا بارگیری
  6. شرایط معامله
  7. تمامی اقلام هزینه‌‎های گمرک
  8. اسم گمرک محل تحویل اظهارنامه، مشخصات ثبت اظهارنامه در دفتر گمرک محل جهت امضا و مهر و تاییدیه گمرک و مقامات آن

پس از کامل شدن اظهارنامه، این اظهارنامه ضمیمه سایر اسناد می‌شود و به بخش احراز هویت گمرک تحویل داده می‌شود.

بسته بندی زعفران صادراتی:

اولین فاکتوری که می‌تواند مشتری را به سمت کالا جذب کند بسته بندی زعفران صادراتی و درواقع ظاهر آن است. اگر بسته بندی جذابیت نداشته باشد نمی‌تواند نظر مشتری را در ابتدا به خود جلب کند.

برای بسته بندی زعفران معمولا از رنگ قرمز استفاده می‌شود. این رنگ به خوبی می‌تواند نظرها را به خود جلب کند. رنگ و عکس به کار رفته در بسته بندی و ابعاد آن می‌توانند به خوبی مشتری را جذب کنند.

برای خرید زعفران بسته بندی شده و اطلاع از صادرات زعفران بسته بندی و قوانین آن می توانید هم اکنون با ما تماس بگیرید.

بهترین زعفران صادراتی بسته بندی شده:

شاید شما هم می‌خواهید با خود به خارج از کشور زعفران ببرید. می خواهید بدانید بهترین زعفران صادراتی بسته بندی شده کدام است؟ چه زعفرانی را خریداری کنید تا در کشور مورد نظر در فروش بیشتری داشته باشد؟

بسته ‌بندی زعفران صادراتی باید بر اساس سلیقه کشور هدف انتخاب شود. اروپایی‌ها زعفران بسته ‌بندی شده در قوطی فلزی را ترجیح می‌دهند و معمولا بعد از خالی شدن آن را برای موارد دیگر استفاده می‌کنند.

اما صادرات زعفران به کشورهای عربی با ظروف کریستالی انجام می‌شود البته در هر کشور و مردمی سلیقه‌های مختلفی وجود دارد.

در ایران بیشتر از ظروف گرد و پاکت‌های پلاستیکی استفاده می‌شود. خریدار داخلی ترجیح می‌دهد زعفران با کیفیت را در بسته بندی ارزان خریداری کند.

در بسیاری موارد از ظروف خاتم کاری شده استفاده می‌شود چرا که نقش خاتم با فرهنگ و سلیقه ما متناسب است.

خرید زعفران بسته بندی ویژه صادرات:

اگر قصد صادرات زعفران را دارید می‌توانید انواع زعفران سرگل، زعفران نگین، زعفران سوپر نگین، زعفران پوشال و زعفران دخترپیچ را به صورت فله و بسته بندی شده از ما خریداری کنید.

خرید زعفران صادراتی از شرکت ما محدودیتی نداشته و در مقادیر عمده و کیلویی عرضه می شود. برگه آنالیز زعفران نیز به خریداران عمده زعفران تقدیم می‌شود تا از بابت کیفیت و اصالت زعفران اطمینان خاطر داشته باشد.

انجام امور صادراتی و ارسال زعفران به کشور مورد نظر نیز در شرکت ما انجام می شود. برای خرید زعفران بسته بندی ویژه صادرات و آشنایی با قوانین صادرات زعفران بسته بندی می توانید هم اکنون با ما ارتباط بگیرید.

صادرات زعفران به اسپانیا:    

یکی از بزرگترین کشورهای وارد کننده زعفران ایران، کشور اسپانیا است. اسپانیا زعفران را با قیمت پایین خریداری کرده و پس از  فرآوری زعفران و بسته‌ بندی آن با برند اسپانیا، زعفران را به سراسر دنیا صادر می‌کند.

اگر به آمار واردات و صادرات زعفران به اسپانیا توجه کنیم می بینیم که تولید زعفران در اسپانیا بسیار محدود انجام می‌شود و از این راه سالانه میلیاردها دلار ذخیره ارزی به دست می‌‌آورد.

اگر قصد صادرات زعفران به اسپانیا را دارید می توانید با ما ارتباط بگیرید.

صادرات زعفران به عمان:

توجه توسط بسیاری از بازرگانان به سمت صادرات زعفران به عمان می باشد. زعفران در عمان در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود.زعفران ترکیباتی مانند کروسین و پیکروکروسین و سافرانال دارد که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و در تولید دارو از زعفران استفاده می‌شود.

کشور عمان یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس می‌باشد که به عنوان شاه راهی برای صادرات به سایر کشورها می‌باشد. صادرات زعفران به عمان توسط بازرگانان زیادی از مسیر دریایی و هوایی انجام می‌شود. تعرفه ترخیص زعفران در کشور عمان نیز نسبت به سایر کشورها بسیار ارزان است. اگر شما هم قصد صادرات زعفران به عمان را دارید می توانید هم اکنون با ما ارتباط بگیرید تا صفر تا صد صادرات را برای شما انجام دهیم.

صادرات زعفران بسته یندی شده به ترکیه:

بخشی از زعفران ایرانی به ترکیه صادر می‌شود. مردم ترکیه با زعفران آشنایی زیادی ندارند اما اگر به رستوران‌های ترکی، عربی، هندی و ایرانی ترکیه سر زده باشید در بسیاری از غذاهایشان از زعفران ایرانی استفاده می‌کنند. به گفته کسبه بازار ادویه ترکیه، توریست‌های حاشیه خلیج فارس به زعفران بسیار علاقه مندند و زعفران ایرانی را خریداری می‌کنند.

صادرات زعفران به ترکیه به صورت بسته بندی شده تعرفه های زیادی دارد. معمولاً زعفران ایرانی به صورت فله وارد بازار این کشور شده و سپس با بسته بندی های شکیل با نام ترکیه فروخته می شود.

قیمت فروش زعفران صادراتی:

اگر قصد خرید زعفران ویژه صادرات را دارید می توانید زعفران مورد نیاز خود را به صورت فله و بسته بندی شده با کیفیت تضمینی از شرکت ما خریداری کنید. ما تضمین می‌کنیم بالاترین کیفیت ممکن را به شما عرضه کنیم و به نسبت کیفیت عرضه شده قیمت ها بسیار مناسب هستند.

قیمت فروش زعفران صادراتی بسته به نوع آن و درجه کیفیت آن متفاوت است به علاوه نرخ زعفران روزانه ممکن است تغییراتی داشته باشد. موضوعی است که در صادرات این محصول با ارزش از کشور چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد. ایران تا همین چند سال گذشته تا ۹۵ درصد از زعفران صادراتی دنیا را تولید می‌کرد. در این سال‌ها، کشور های مختلفی اقدام به تولید زعفران نموده اند که سهم ایران را به حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد رسانده است.

متاسفانه بسیاری از کالاهای صادراتی غیرنفتی از جمله زعفران هنوز به صورت فله و بسته بندی های نامناسب و نامرغوب ارائه و عرضه می گردد. همین امر باعث پایین آمدن از لیست بزرگترین فروشندگان می شود. این موضوع باعث سوء استفاده دیگر کشورها شده و به صورت کشورهای واسطه بسته بندی را تغییر داده و کالا را با برند و لگوی شخصی و جدید به صورت پک های استاندارد، زعفران صادراتی ارائه می‌نمایند. این امر کشور تولیدکننده را به مرور از رقایت در بازار جهانی خارج می کند.

لذا برای موفقیت در بازار جهانی زعفران باید از هیچ تلاشی فروگزار نکرد. در این بین یکی از مهمترین عوامل صادرات و فروش موفق کالا رعایت استاندارد های بین المللی بسته بندی زعفران صادراتی می باشد. در بسته بندی صادراتی زعفران باید قدم به قدم و با رعایت اصول و قواعد بین المللی حرکت نمود.

در صورتی که نکات و استاندارد ها در بسته بندی صادراتی رعایت شود همه راه ها از صادرات و فروش در بازار جهانی هموار می شود.

مراحل آماده سازی زعفران برای صادرات

منظور از آماده سازی زعفران برای صادرات رعایت مواردی است که در حفظ کیفیت و نیز رعایت امنیت بار و الزامات قانونی رایج جهانی اهمیت دارد. در زیر به شکل کلی به این موارد اشاره می‌کنیم:

پاک سازی و جدا سازی

در ابتدا تمامی ذرات خارجی، بقایای گیاه، خاک و بقایای مواد دیگر و هر گونه گرد و خاک احتمالی از زعفران پاک شده و جدا می شود. در آماده سازی زعفران برای صادرات باید از ابتدا نکات مهم در آن رعایت شود تا بتواند در بسته بندی صادراتی زعفران جای گیرد. مهم است که هر گونه مواد و ذرات نا خالص که باعث افت کیفیت می‌شود جدا سازی شود.

اخذ آنالیز آزمایشگاهی زعفران صادراتی

در بسیاری مواقع، محموله صادراتی زعفران باید گواهی آنالیز بر مبنای استانداردهای بین المللی بسته بندی زعفران صادراتی داشته باشد. این گواهی ها بر مبنای استاندارهای جهانی و مورد قبول خریداران اخذ شود. این گواهی ها در فرآیند صادرات زعفران همراه با سایر اسناد بار به خریدار ارسال می‌گردد.

وزن کردن

بعد از آنالیز، زعفران خالص بر مبنای سفارش یا استاندار‌های مقصد اندازه گیری شده و با توجه به حجم نهایی مورد نظر جداسازی می شود. بهتر است از وزن های استاندارد بین المللی برای ظروف زعفران صادراتی استفاده شود تا هم نیاز به دوباره کاری نباشد و هم بیشتر مورد استقبال خریداران قرار بگیرد.

بسته بندی در ظروف زعفران صادراتی

پس از مراحل فوق، قدم بعد در آماده سازی زعفران برای صادرات ، بسته بندی و وکیوم آن است. در ایران شرکت بعنوان یک تولید کننده ظروف صادراتی زعفران اقدام به تولید بسته بندی های صادراتی زعفران مطابق با استاندارد‌های جهانی نموده است. توجه کنید که اطلاعات زعفران صادراتی باید روی ظرف زعفران درج گردد. البته نوعا شرکت تولید کننده این ظروف در طراحی بسته بندی ظروف صادراتی، لزوم قرارگیری اطلاعات زیر را لحاظ می‌کند.

  • نام محصول
  • نام و نشانی تولید کننده
  • وزن خالص
  • تاریخ تولید
  • تاریخ مصرف
  • شماره پروانه ساخت
  • شماره سری ساخت محصول
  • کشور صادر کننده
  • نحوه نگهداری و استفاده

جعبه گذاری یا بسته بندی مادر

جعبه گذاری از مراحل مهم و تاثیرگذار در استاندارد های بین المللی صادرات می باشد. شما می توانید با استفاده از یک طراح و متخصص در کنار یک روانشناس فروش با انتخاب طرح و رنگ مناسب برای ارائه کالای خود جعبه مناسب و استانداردی را انتخاب نمایید. سپس می توانید با بسته بندی نهایی آن را به عنوان کالای صادراتی خود به کشورهای دیگر عرضه نماید.

بازرسی

در فرآیند آماده سازی و و در حین بسته بندی مسئول کنترل کیفیت بارها روند آماده سازی را چک و نکات ایمنی را ارزیابی می نماید.

عواملی که کیفیت زعفران صادراتی را به مرور زمان کاهش می دهد

در آماده سازی زعفران برای صادرات باید سعی شود تمامی استاندارد های بین المللی بسته بندی زعفران رعایت شود. این امر برای جلوگیری از کاهش کیفیت زعفران که به دلایلی مثل طولانی بودن مسیر و تغییرات آب و هوایی رخ می‌دهد، ضروری است. بنابراین ظرف صادراتی باید محافظت کامل از این موارد را در نظر بگیرد.

از جمله مهم ترین عواملی که کیفیت زعفران صادراتی را کاهش می دهد به شرح زیر است.

    • رطوبتدر صورت ورود رطوبت به داخل ظرف بسته بندی زعفران امکان رشد باکتری ها و قارچ ها وجود دارد و همین امر کیفیت زعفران را پایین می آورد.
    • نوردر صورتی که نور به داخل بسته بندی صادراتی زعفران نفوذ نماید می تواند باعث فعال شدن ویروس ها و کپک ها شده و رنگ طبیعی زعفران را به مرور تغییر دهد.
    • درجه حرارتتغییرات زیاد دمای هوا باعث کم شدن کیفیت زعفران صادراتی شده و در نتیجه استاندارد های بین المللی بسته بندی زعفران صادراتی نقض شده و زعفران با کیفیت پایین مشتری خود را در بازار جهانی از دست می دهد. دمای بالا باعث فعالیت باکتری ها و دمای بسیار پایین امکان شکستن و خرد شدن زعفران را دارد. لذا بهتر است از پک های عایق استفاده شود.
    • اکسیژناکسیژن محیط را برای رشد میکروب ها مهیا می نماید. برای همین باید علاوه بر اضافه کردن گازهای دیگر، اکسیژن بسته را کاهش داده و از ایزوله بودن بسته بندی صادراتی زعفران اطمینان حاصل کرد.

ویژگی بسته بندی استاندارد زعفران صادراتی

مهمترین مرحله در آماده سازی زعفران برای صادرات توجه به بسته بندی مناسب محصول است. اطلاع از استاندارد های بین المللی بسته بندی زعفران صادراتی می تواند روند صادرات و فروش را سرعت بخشیده و اعتماد و ترغیب بیشتر کشور های وارد کننده را با خود به همراه داشته باشد. بیشتر این استاندارد‌ها مربوط به خطراتی است که ممکن است در طول فرآیند حمل بار صادراتی زعفران روی دهد. موارد دیگری نیز در صادرات مطرح است که به مقصد و خریدار بستگی دارد و  ممکن است در برخی مقاصد الزامی برای آن وجود نداشته باشد.

لینک های مفید: نمونه طرح بنر آموزشگاه رانندگی

جمع بندی

همانطور که اشاره شد، عدم بسته بندی مناسب زعفران آسیب بزرگی برای این تجارت پرسود دارد. همین حالا هم بسیاری از کشور ها با استفاده از این پتانسیل بزرگ و به کارگیری روش های مناسب بسته بندی، محصولات تولیدی کشورمان را با نام تجاری خود به بازار های جهانی عرضه می‌کنند. نکته ای که سودآوری بالایی به همراه داشته است. بنابراین اگر تولید کنندگان می‌خواهند سهم خود از بازار جهانی را حفظ و ارتقاء دهند، می‌بایست توجه ویژه‌ای به بسته بندی و آماده سازی زعفران برای صادرات داشته باشند و قیمت بنر های با کیفیت را بپردازند.

دکمه بازگشت به بالا